Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Creta Palm kan anbefales

Antal Stjerner:

Vi har boet på Creta Palm før, dog for 9 år siden, men blev heller ikke skuffede denne gang. Man har svært ved at pege på noget negativt på dette hotel. Omgivelserne er smukke og velholdte, lejlighederne er af en rigtig god standard, service og rengøring er helt i top og personalet er venligt og hjælpsom. Generelt er de forskellige faciliteter, så som pools, toiletforhold, fitnessrum, sauna, omklædnings-faciliteter i forbindelse fitnessrummet og så videre, at en god standard. Udbuddet af mad i forbindelse med "All inclusive" er stort og varieret fra dag til dag. Det bør også nævnes at underholdningen i løbet af ugen er fin. Vi kan anbefale Creta Palm til alle, unge ældre og familier med børn.

Kreta Palm -ok hotel

Antal Stjerner:

Vi har boet på Kreta Palm mange gange, og altid været yderst tilfreds med såvel personale samt de hyggelige 1 og 2 værelsers lejligheder, hvor man iøvrigt kan se dansk fjernsyn. All inclusive er nyt på hotellet, og da det er en del af prisen , kan man jo vælge at spise ude nogle dage. Vi har ikke været utilfredse, men hotellet er selvfølgelig en forretning som skal løbe rundt, sådan er det jo også i Danmark. Vi tager derned for 14 gang i år, og nyder det dejlige vejr og det meget venlige personale.

Dejligt hotel

Antal Stjerner:

Vi boede på hotellet i oktober 18. Et helt fantastisk sted. Rent, lækker mad og super hyggeligt personale. Vi kommer igen til juni hvilket vi glæder os meget til.

Alle pengene værd

Antal Stjerner:

Vi var hele familien afsted, 16 stk, alderen fra 3 - 67 år. Skønneste hotel med venligt og professionelt personale, som stod på pinde for gæsterne. God fokus på børnenes sikkerhed ved poolen, værelser var rigtig pæne, gode og rene, sengene var gode. Rengøring blev flyttet efter vores datters middagssøvn - stor service. Rigtig fin all inklusiv, maden varierende fra dag til dag, udvalget var så stort at man sket ikke kunne komme igennem det. Fine drinks, is, sandwich osv. Vi kommer bestemt igen, tak for en skøn ferie fra store og små, selv vores teenagere var ovenud tilfredse ;)

Den bedste ferie

Antal Stjerner:

Vi havde den dejligste ferie til Kreta på Creta Palm. Rigtig gode værelser af pæn standard! Hotellet har også en rigtig god beliggenhed i forhold til skønne Chania - kun et kvarters kørsel derfra. Vi havde all inclusive, hvilket var lækkert og vi gik ikke sultne i seng under ferien. Helt sikkert et sted vi kommer tilbage til!

Kreta Palm - absolut et besøg værd.

Antal Stjerner:

Kreta Palm er absolut et besøg værd. Hotellets beliggenhed med kort afstand til bus, strand, indkøbsmuligheder og et erfarent/service minded personale skaber rammerne for en god ferie. Der ligger flere gode spise steder inden for en radius af 10 min gang så lad være med at vælge all inclusive.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker