Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Dejlig ferie

Skrevet af Mona
Antal Stjerner:

Virkelig et dejligt sted.. Gode værelser, dejligt mad både morgen middag aften. Personalet var flinke og hjælpsomme.. Ville helt sikkert vælge dette sted igen..

fint hotel

Skrevet af Gitte Kirk
Antal Stjerner:

Dejligt hotel vi fik et pænt værelse på den anden side af hotellet eneste problem der ingen tryg på hanen så svært at få skyllet sæben ud når man havde været i bad pool området der over var stille og rolig ingen høj musik nemt at få en solstol Deres All indklusiv var også godt så en dejlig ferie :)

God ferie

Skrevet af Per Normann
Antal Stjerner:

Godt hotel med store værelser med køkken og badekar, lidt slidte. Hygge med kattene, de holder jo alle kryb væk fra området. All inklusive godt men mangler lidt lunt til snack. Dejligt med øl serveret i rigtige øl glas???? fint underholdnings program hele ugen. Mangler lige en vandrutschebane til børnene. Rengøring var fin og nye håndklæder hver dag. ????????

Fint hotel

Skrevet af Steen christensen
Antal Stjerner:

Fine værelser flinkt personale. Det er bare ærgerligt at barpersonalet kun kan lave 3 forskellige drinks.

dejlig ferie

Skrevet af Ida Skou
Antal Stjerner:

Har intet at klage over. god beliggenhed, dejlig mad og dejlige værelser. Var på den sidste rejse i sæsonen. Ingen ventetid og altid plads når vi skulle spise. Ingen vilde katte, som andre har klaget over.

Dejlig stemning, men kattens bøvll

Skrevet af Lene Rasmussen
Antal Stjerner:

Dejlig afslappet stemning, rent og afvekslende buffet. Man bør dog få styr på antallet af vilde katte.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker