Gratis parkering

Afbudsrejser Cypern

Spar masser af penge ved at komme på en afbudsrejse til Cypern.

Læs mere om Afbudsrejser Cypern

En afbudsrejse til Cypern - billigere men ikke dårligere!

Med en afbudsrejse til Cypern, får du helt og aldeles den samme service og kvalitet, som på vores normale charterrejser. Den forskel der er, er, at du får rejsen til en billigere pris. Hvis du vælger en afbudsrejse til Cypern er det vigtigt, at du forholder dig til, om du er klar til at rejse på den fastlagte dato, og at du ikke altid selv har meget indflydelse på, hvilket hotel du skal bo på. Ofte tilbyder vi mange forskellige afbudsrejser til Cypern, og der vil derfor tit være rig mulighed, for at matche den type hotel, som du leder efter, med vores udvalg af hoteller på Cypern.  

Seværdigheder på Cypern

Cypern byder som rejsedestination på masser af spændende oplevelser, så du er ikke i fare for at komme til at kede dig. Den omtumlede fortid bliver fortalt gennem de historiske steder, romerske ruiner, de mange museer og støvede urbane gader. Et af de steder, hvor dette kommer mest til udtryk er i Pafos, med ekstraordinære arkæologiske udgravninger som for eksempel ”tombs of the Kings”, hvilket nærmest ligner en gammel udgave af en temapark. Kulturen på øen er noget helt særligt, da den er delt op i både græsk og tyrkisk kultur, hvilket gør det til et helt unik sted, med en særlig kultur. Derudover er øen kendt for dens lækre og karakteristiske strande. Strandende er meget forskellige, og du har derfor mulighed for at opleve, netop den type strand, som du søger. Der er både de mere børnevenlige strande på Cypern, med klart og stille vand, og så er der de mere vilde strande med bølger.  

Praktisk information om din afbudsrejse til Cypern

Når du pakker kufferten til din næste afbudsrejse til Cypern, bør du sørge for, at have shorts og t-shirts nok med. Cypern har nemlig rigtig varme og tørre somre, hvilket kommer sig af den geografiske placering i middelhavet. Regn på Cypern er generelt forbeholdt vintrene, dog vil de færreste danske forbinde en vinter på Cypern, med det vi kender som vinter. Vinter på Cypern er regnfuld, men mild og du kan sagtens stadig beholde shorts og T-shirt på, hvis du besøger øen i denne periode.

Noget af det allerbedste ved Cypern er deres helt uovertrufne madlavning. Udover at være meget inspireret af både den græske, tyrkiske og middeløstlige madlavning, har Cypern også ting der er helt og aldeles deres eget. En af deres specialiteter er blandt andet deres helt specielle Haloumi ost, som de blandt andet griller og spiser alene, eller i salater, sandwich osv. Osten smager helt fantastisk, og er faktisk også nået til Danmark, men på Cypern forstår de virkelig at anvende den på mange udsøgte måder. Ud over dette bør man også smage deres kebab, der er i en klasse for sig selv. Desserterne som tit og ofte er ”krydret” med mandler, rose vand og pistacie, er ganske enkelt uimodståelige.

 Herunder kan du se vores udvalg af afbudsrejser til Cyperner. Hvis du ikke fandt lige den rejse du gerne ville på, kan du også se vores udvalg af afbudsrejser til Kreta. Alternativt kan du se hele listen af vores afbudsrejser her

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker