Gæsternes favoritter

Eftertragtede lejlighedshoteller

Vores gæster anbefaler disse hoteller, hvis du ønsker at bo i lejligheder på ferien.

Vi har flere skønne hoteller, hvor det er muligt at bo i lejligheder, hvor man har flere værelser. Hvis man f.eks. vælger en 2-værelses lejlighed betyder det, at der er separat soveværelse samt et opholdsrum/stue med opredning, som ofte er velegnet til familier eller en gruppe, der rejser sammen.

På vores lejlighedshoteller skal lejlighederne betragtes som ferielejligheder, da de ikke er lige så veludstyrede som en privat bolig. Lejlighederne er udstyret efter, hvor mange personer, der kan bo i lejligheden. Køkkenservicet er beregnet til lettere madlavning, og der er som oftest blot glas, kopper, tallerkener, samt en gryde og en stegepande. Det er en god idé selv at medbringe kaffetragt/-filtre, proptrækker, dåseåbner, et par viskestykker, opvaskemiddel/-børste og karklude.

Lejlighederne er typisk udstyret med eget bad/toilet, køkkenniche, køleskab, Wi-Fi, aircondition og sikkerhedsboks. Ovenstående kan variere fra hotel til hotel, hvorfor du altid skal læse hotelteksten igennem for faciliteter inden du bestiller. Vær især opmærksom hvis der er måltider inkluderet på dit hotel, for så kan eventuel service og køkkenfaciliteter være sparsomme.

Læs mere

FERIE PÅ LEJLIGHEDSHOTELLER

sivota