Sommerrejser

Sommerrejser Århus Charter

Her på siden har vi samlet vores bedste solferier og badeferier. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. 

Læs mere

SOMMERREJSER DIREKTE FRA AARHUS AIRPORT

Sommerrejser med Århus Charter og glæd dig til at møde vores danske rejseledere hver dag på ferien på alle vores charterrejsemål.

Vi flyver til størstedelen af vores skønne rejsemål direkte fra Aarhus Airport, hvor du som Århus Charter gæst, altid får gratis parkering. Udvalgte rejsemål kan desuden opleves direkte fra Aalborg Lufthavn.

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i sommerferien. Drøm videre herover og find netop det hotel, der skal danne rammerne om din næste ferie. Juli er højsæson pga. skolernes sommerferie og er dermed også den periode, vi oplever størst efterspørgsel på rejser, hvorfor vi anbefaler at bestille ferien i god tid, så længe udvalget er størst.

FIND DEN RIGTIGE SOMMERREJSE

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige rejse, der passer præcis til dine ferieønsker, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 8620 2900 eller udfylde vores tilbudsformular, så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende ferietilbud hurtigst muligt.

Læs mere
sivota