Gratis parkering

Rejser til Tyrkiet

– en kulturrig oplevelse

Tyrkiet er et ferieparadis uden lige med omkring 300 solskinsdage om året. Her kan man kombinere badeferie med spændende kulturoplevelser og mange vælger Tyrkiet, da man får meget for pengene.

Landet går meget op i sin religion og dette ses ved de mange moskeer og lyden fra minareterne, når der kaldes til bøn. Dette er en stor del af den muslimske religion og er spændende at opleve. Moskeerne er ligeledes utrolig smukke. Der er tradition for, at man i Tyrkiet bygger i ekstravagant marmor.

Det tyrkiske køkken er et af de bedste køkkener i verden og er derfor også en oplevelse i sig selv. Det byder på langt mere end den kendte kebab, og man skal ikke snyde sig selv for at prøve deres populære meze, som består af små tyrkiske forretter. Prøv også en tyrkisk te som er nationaldrikken i Tyrkiet. De drikker mest sort te med sukker og dette kan fås overalt i Tyrkiet. De mest autentiske gastronomiske oplevelser er at finde i små sidegader, på små lokale restauranter.

Århus Charter tilbyder charterrejser til Side om sommeren.

Vigtige informationer om Tyrkiet:

  • Der er 1 times tidsforskel mellem Tyrkiet og Danmark. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Tyrkiet.
  • Tyrkiet er ikke medlem af EU og bruger tyrkiske lira som møntenhed.
  • Alle steder i Tyrkiet tales der tyrkisk. I turistområderne kan de fleste dog også tale engelsk.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker