Gratis parkering

Læs mere

Århus Charters mange flotte rejsemål

Her finder du en liste over alle vores flotte rejsemål, som vi tilbyder rejse til om sommeren eller i vinterhalvåret. Vi har rejser til flere af sydens mest populære feriemål og vi har helt sikkert også et rejsemål som passer netop til dine ønsker og behov.

Om end du er til badeferie eller natur, så har vi helt sikkert også en rejse til dig. Ønsker du fuld afslapning på stranden, kan vi blandt andet anbefale at besøge Mallorca (Can Picafort eller Cala d’Or), Kreta, Rhodos eller Zakynthos. Er du mere til naturoplevelser og seværdigheder, så er Sivota, Cypern, Madeira eller Tenerife et oplagt valg. Vi har flyafgange fra Aarhus og Aalborg. 

Rejs præcis som du vil!

Det er ofte en fordel at være ude i god tid, når drømmerejsen skal planlægges og bestilles. Så kan du nemlig frit vælge imellem vores udvalg af gode hoteller og finde netop den dato og rejsedag, som passer bedst. Står du og dine nærmeste og skal på familieferie sammen, kan du også udfylde vores tilbudsformular, så sender vi dig et udforpligtende ferietilbud.

Er du derimod fleksible med rejsetider, og kan tage afsted med kort varsel, så kan du altid holde øje med vores afbudsrejser, hvor der ofte er penge at spare.

Hvis du ønsker den ultimative afslapning, har vi et bredt udvalg af all inclusive rejser. Når du rejser med all inclusive er hele rejsen betalt på forhånd. Måltiderne vil blive serveret som buffet på hotellerne, og du skal derfor ikke bekymre dig om at lede efter restauranter eller have pungen op af lommen ved hvert måltid. 

Skal du snart holde ferie?

Vores rejser er nøje udvalgte og går til skønne hoteller og rejsemål, hvor du kan få en rejse, du sent vil glemme. Når du rejser med Århus Charter, kan du rejse fra Aarhus eller Aalborg Lufthavn. Vi har været rejseeksperter siden 1988 og vi glæder os til at tage ansvaret for din næste charterferie. Hos os er du ikke et nummer i rækken af feriegæster. Hos os er du vores gæst!

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker