Gratis parkering

SOMMEREN 2022

SPAR kr. 1.000,- pr. person i Bestil-tidlig rabat på alle nedenstående rejser til sommer 2022

Rejsemål til sommer 2022

DIREKTE FRA AARHUS LUFTHAVN:

Sivota i Grækenland hver fredag. Find din rejse hér.

Mallorca i Spanien hver lørdag. Find din rejse hér.

Pafos på Cypern hver lørdag. Find din rejse hér.

Zakynthos i Grækenland hver søndag. Find din rejse hér.

Kreta i Grækenland hver søndag. Find din rejse hér.


DIREKTE FRA AALBORG LUFTHAVN:

Side i Tyrkiet hver lørdagFind din rejse hér.

Rhodos i Grækenland hver mandag. Find din rejse hér.


Se vores hoteller herunder.

Nedenstående priser er frapriser for 2 personer ekskl. tilvalg medmindre andet er angivet.

 

Du kan med ro i maven bestille din næste ferie
Som ansvarligt rejsebureau følger vi altid Udenrigsministeriets retningslinjer. Bliver rejsevejledningen ændret, så den også berører dit rejsemål og afrejsedato, rejser vi naturligvis ikke, og vi vil refundere dit indbetalte beløb indenfor 14 dage eller ombooke din rejse, såfremt dette ønskes. Med en pakkerejse er du altid sikret gennem os og Rejsegarantifonden.


Vi sørger altid for at vores hoteller og fly lever op til de gældende sundhedsmæssige krav og retningslinjer ift. ansvarlig turisme efter Covid-19 perioden.

Priserne er frapriser for 2 personer i delt dobbeltværelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 2.000,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker