Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

SOMMEREN 2021

Bestil din sommerrejse allerede nu og få:

Bestil-tidlig rabat på kr. 1.000,- pr. person

Gælder alle vores sommercharterrejser med afrejse fra 8. maj 2021 - 18. oktober 2021. Rabatten gælder kun i en begrænset periode.

Fri afbestilling frem til d. 1. oktober 2020

Du kan frit annullere din rejse helt frem til d. 1. oktober 2020 og få det indbetalte beløb refunderet uden afbestillingssikring eller lægeerklæring.

Gebyrfri ombooking frem til d. 1. december 2020

Har du behov for at lave navneændring eller ønsker du at flytte din rejse til en anden dato, et andet hotel eller måske et andet rejsemål, så kan du frit ændre din rejse uden at betale ændringsgebyr. Er der en prisdifference på den ændrede rejse, tilføjes beløbet på det nye rejsebevis. Alle deltagere på rejsebeviset skal ombookes ved evt. ændring.

Prisgaranti frem til d. 1. februar 2021

Du får prisgaranti på din bestilte rejse helt frem til d. 1. februar 2021. Skulle din bestilte rejse, mod forventning, blive nedsat i rejsens grundpris, får du differencen refunderet på et rejsegavekort.

Gratis parkering i Aarhus Airport

Når du bestiller din ferie med Århus Charter, får du altid gratis parkering i lufthavnen.

Bestil et uforpligtende ferietilbud

Er du tvivl om, hvor rejsen skal gå hen? Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette rejse.

Du kan bestille et skræddersyet - og helt uforpligtende - ferietilbud, hvor vi finder de rejsemål og hoteller, der passer til netop dine ønsker.

Ovenstående er gældende for charterrejser på Århus Charters sommerdestinationer
ved nybookinger med afrejse fra 8. maj 2021 - 18. oktober 2021.

Rejsemål til sommer 2021

DIREKTE FRA AARHUS LUFTHAVN:

Sivota i Grækenland hver fredag. Find din rejse hér.

Can Picafort på Mallorca hver lørdag. Find din rejse hér.

Pafos på Cypern hver lørdag. Find din rejse hér.

Zakynthos i Grækenland hver søndag. Find din rejse hér.

Kreta i Grækenland hver søndag. Find din rejse hér.


DIREKTE FRA AALBORG LUFTHAVN:

Side i Tyrkiet hver lørdagFind din rejse hér.

Rhodos i Grækenland hver mandag. Find din rejse hér.


Se vores hoteller herunder.

Vi offentliggør løbende vores program for sommeren 2021, så bliv ikke urolig hvis netop dit foretrukne rejsemål eller hotel endnu ikke er tilgængeligt til salg for sommeren 2021.  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 20 29 00.

Nedenstående priser er frapriser for 2 personer ekskl. tilvalg medmindre andet er angivet.

 

Du kan med ro i maven bestille din næste ferie
Lige nu fraråder Udenrigsministeriet alle unødige rejser frem til d. 31. maj 2020. Bliver rejsevejledningen forlænget, så den også berører din afrejsedato, rejser vi naturligvis ikke, og du har ret til at få dit indbetalte beløb refunderet. Med en pakkerejse er du altid sikret gennem os og Rejsegarantifonden.

Vi sørger altid for at vores hoteller og fly lever op til de gældende sundhedsmæssige krav og retningslinjer ift. ansvarlig turisme efter Covid-19 perioden.

Priserne er frapriser for 2 personer i delt dobbeltværelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 2.000,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker