Gratis parkering

NYHED TIL
SOMMER 2020

Nu kan du opleve smukke Island og Færøerne med Århus Charter

Direkte fra Billund Lufthavn og naturligvis med vores danske rejseledere

Sommeren giver ikke mulighed for rejser til vores traditionelle charterrejsemål, men hos Århus Charter har vi tænkt i nye muligheder. Vi er derfor stolte over, at kunne præsentere hele to naturskønne, nordiske destinationer: Island og Færøerne.

Færøerne kan opleves hver søndag fra d. 26/6 direkte fra Billund Lufthavn
Læs mere om Færøerne og se vores hoteller hér

Island kan opleves hver mandag fra d. 13. juli 2020 direkte fra Billund Lufthavn.
Læs mere om Island og se vores hoteller hér

Bestiller du ferien senest 48 timer før afrejse, får du gratis parkering i Billund Lufthavn. 

Se hvilke hoteller, du kan opleve herunder:

Bestil et uforpligtende ferietilbud

Er du tvivl om, hvor rejsen skal gå hen? Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette rejse.

Du kan bestille et skræddersyet - og helt uforpligtende - ferietilbud, hvor vi finder de rejsemål og hoteller, der passer til netop dine ønsker.

 

Priserne er frapriser for 2 personer i delt dobbeltværelse i én uge med mindre andet er angivet. Ved bestilling af tilbuddene skal der indbetales et depositum på kr. 2.000,- pr. person plus evt. afbestillingssikring. Ved bestilling indenfor 60 dage inden afrejse afregnes det fulde beløb. Vi tager forbehold for udsolgte afgange, trykfejl og prisændringer. 

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker