Børnevenlig strand
 Dimcay floden
 Dimcay floden

Vejret i Side

Side byder på skønt middelhavsklima med varme somre og milde vintre

Maj
Her er temperaturen mellem 20-25 grader, og selvom havet er noget køligere end i sommermånederne, vil det fortsat være behageligt at bade i.  

Juni - august
Sommeren i Side er varm og tør med temperaturer, der typisk ligger mellem 28-32 grader. Det bedste tidspunkt at rejse til Side afhænger af, hvad du vil opleve på din rejse.  Hvis du vil nyde solen, stranden og det varme badevand, er sommermånederne et godt tidspunkt at besøge Side.

September
Rejser du til Side i september, er du også næsten altid sikret en varm solferie. Her ligger temperaturerne på omkring 25-30 grader.

Oktober
Hvis du foretrækker mildere temperaturer, kan vi anbefale dig at rejse i maj og oktober. 

Læs mere
FAKTA

VÆRD AT VIDE OM REJSEN TIL SIDE

Flyvetid og transfer

Du lander i Antalyas lufthavn, Antalya Havalimani, der ligger ca. 13 km nordøst fra Antalya centrum. Vores bustransfer til Side tager en lille time, der er ca. 70 km. 

Valuta

I Tyrkiet anvendes tyrkiske lira, men i byerne kan der også benyttes Euro. 1 tyrkisk lira svarer til omkring 40-45 øre. Grundet inflationen i Tyrkiet varierer kursen af den tyrkiske lira, så det kan ofte betale sig at veksle eller hæve kontanter i en automat. 
De gængse kreditkort accepteres i de fleste butikker, restauranter og på mange større hoteller, men husk kontanter, når du handler på markederne.  
Hæveautomater og vekselkontorer findes i Side by, hvor man kan hæve både tyrkiske lira og euro. 

Transport

De lokale minibusser, dolmusser, fungerer som bybusser og er bekvemme til korte strækninger. Taxierne er gule og kører med faste priser. 

Aktiviteter

I Side er der rig mulighed for aktiviteter. Spørg endelig dine danske rejseledere til råds omkring nærliggende muligheder.