Spartochori
Vathi
Vathi
Ø-All Inclusive med gratis udlån af cykler
Ø-All Inclusive med gratis lån af båd i 1 time
Spilia Beach
Spilia Beach
Bådtur
Fanari Beach
Fanari Beach
Fanari Beach
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Vathi
Spartochori
Spartochori
Spartochori
Porto Spilia
OPLEV MEGANISI MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter på Meganisi

Oplev Meganisi med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
kloster

Lefkas skatte

Turen hvor I har mulighed for både at opleve øens kultur og byliv. Vi kører fra hotellet mod Spilia havn kl. 7:30. Her tager vi Færgen mod Nidri og bliver hentet i bus der kører os til det aktive munkekloster, Faneromeni. Her fortælles der om klosterets historie og de lokale religionsforhold, inden der gives tid på egen hånd til at se den fine dyrepark, som munkene selv passer. Efterfølgende går turen mod Lefkas by. Her kan i opleve øens ”hovedstad” og nyde de små, snoede gader med en kop kaffe eller en shoppetur. Vi bliver i Lefkas og laver vi hvad selv ønsker og turen går herefter videre til Nidri, hvor vi tager færgen til Meganisi kl. 14. Man kan selv vælge, om man vil med os rejseledere retur, eller blive i Lefkas og selv tage færgen hjem kl. 18:00.
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas

Smag på Lefkas

Smag på Lefkas
bus
Errikos, Vathi
Vathi
Fanari Beach, Jammin in Paradise
Agrilia, ved søen
Stravnam, Thilia Beach
bus
vathi
bus
bus

Meganisi Rundt

Meganisi Rundt.

Med bus tager vi rundt til øens unikke uspolerede punkter, der byder på frodige olivenlunde, idylliske bugter med krystalklart vand og traditionelle landsbyer. Turen starter på den vestlige del af øen, hvor vi kører langs vestkysten, ned til det sydligste punkt vi kan komme med den offentlige vestkyst og drejer op til de lokale landmænds olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene frit omkring på vejene. Fra olivenlundene kører vi til den første landsby, Spartochori. Denne landsby er sammen med Katomeri én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de små labyrintgader og tavernaer. På vej til landsbyen Katomeri, kommer vi forbi to helt unikke udsigtspunkter, hvor vi ved det første udsigtspunkt kan se halen af Meganisi. Ved det næste udsigtspunkt har vi panoramaudsigt over den nord/østlige del af øen. Efter et kort visit i landsbyen Katomeri, sætter vi kursen videre til en af Meganisis mest eftertragtede strande. Her gør vi et badestop og nyder det gode vejr. Det sidste stop på vores tur er i landsbyen Vathi inden turen går med kystvejen tilbage til hotellet.
båd
båd
båd
båd
båd
båd
båd
Hop
Scorpios
Papanikolis grotten

Bådtur på det Ioniske Øhav

Tag med os på bådtur på det Ioniske Øhav.
Bådturen tager udgangspunkt fra den lille havn, Spilia, hvor vi sejler syd på langs kysten til Grækenlands anden største havgrotte Papanikolis, hvor man tilbage under 2. verdenskrig gemte en ubåd af samme navn.
Efter et badestop inde i grotten sætter vi kursen videre til øen Lefkas eller en tilfældig strand på fastlandet, hvor vi vil gøre et længere stop. Imens vi nyder solen og den højere temperatur på stranden, vil bådmandskabet tænde op i grillen, for at grille souvlaki. Til det velsmagende kød vil der blive serveret græsk salat, tzatziki, brød og drikkevarer, hvor man kan vælge imellem vin, sodavand og vand.
Efter frokost og hygge på stranden, sejler vi videre til den meget omtalte ø, Scorpios, der tilbage i 1963 blev købt af Aristoteles Onassis. På vej til Scorpios vil vi skrue tiden tilbage og fortælle om den kæmpe udvikling øen har været igennem og hvilken betydning det store bryllup mellem Jackie Kennedy og Aristoteles Onassis har haft for turismen på Lefkas og Meganisi. Ved Scorpios vil vi gå i land på den eneste strand der er åben for offentligheden.
Det er en fantastisk bådtur, hvor man får mere baggrundsviden omkring øerne og oplever den smukke natur med de mange bugter og grotter fra havets side.
Scooter Safari
Fanari Beach
Præsen fra Spartochori
Agios Ioannis
Errikos, Vathi
Vathi
Stravnam, Thilia Beach
Jammin' in Paradise
scooter
Vathi havnelandsby
Agios Ioannis

Scooter Safari

De tre landsbyer på Meganisi består hovedsageligt af små labyrintgader og vejene rundt på øen er enten af asfalt eller grus. Derfor har vi arrangeret en ø-rundtur på en lidt anderledes måde end normalt. I stedet for at kører rundt i bus, tager vi rundt på scooter. Dette giver den optimale helhedsoplevelse, hvor alle sanser kommer i brug.

Vi starter på Hotel Esperides, hvor vi laver en lille testkørsel inden vi begiver os ud på de offentlige veje og gader. Vi tager turen mod den vestlige del af øen til at starte med, hvor vi ser nærmere på den smukke uspolerede natur og får en god udsigt til de mange naboøer. Her fortsætter vi ned til det sydligste punkt vi kan komme på vestkysten og drejer op til de lokale landmands olivenlunde. I dette område går landbrugsdyrene frit omkring og passerer sommetider vejene når vi kommer drønende forbi på vores vej videre til den første landsby, Spartochori. Denne landsby er sammen med Katomeri én af de mest lokale landsbyer på øen og har sin helt egen charme med de små labyrintgader og tavernaer.

På vej til den næste stop, landsbyen Katomeri, hvor vi går en lille tur og ser det lokale liv, sætter vi kursen videre til Havnebyen Vathi, hvor vi skal se det meget berømte propelfly der ligger i byens havn.

Vores sidste stop er den mest eftertragtede strand på Meganisi, Fanari beach. Her gør vi et badestop, nyder det gode vejr og får strukket benene. Derefter går turen hjem ad langs den nordlige vestkyst.


1 voksen = 1 scooter

1 barn = ekstra passager

Husk: vand, kamera, badetøj og håndklæde.
Benzin og ansvarsforsikring er inkluderet.

SIdste tilmeldingsfrist: lørdag klokken 12:00