“...Jeg har faktisk hele to oplevelser, jeg gerne vil fremhæve, for jeg kan ikke vælge mellem dem.
Min første klare anbefaling er at tage ud og spise på en af de mange restauranter, der ligger på bjergsiden over Platanias. Her har du den smukkeste udsigt over vandet og solnedgangen om aftenen. Tag afsted før solen går ned, så du kan nyde middagen med solnedgangen som kulisse i baggrunden. Personligt foretrækker jeg at spise græsk, når jeg er i Grækenland og jeg bestiller altid et udvalg af deres lækre forretter og salater, som vi samler på midten af bordet, så vi kan deles og smage på de forskellige ting. Jeg kan især anbefale at bestille Saganaki (grillet fetaost med citron), dolmades (fyldte vinblade) og Fried Kalamari (små stykker friturestegt blæksprutte).
Jeg ville bestille præcis det samme, når vi sidst på eftermiddagen, tager bussen ind til havnebyen Chania. Vi plejer at holde os langt væk fra restauranterne ved havneområdet, og i stedet begiver vi os op ad sidegaderne, hvor man finder de små, charmerende tavernaer med blåternede duge. Vi spiste engang i en gammel ruin og under hele middagen havde fuld udkig op på den klare aftenhimmel... Efter en god middag i Chania plejer vi at gå forbi den nærliggende “Lædergade”, hvor man kan finde alverdens læder produkter. Jeg har for eksempel købt en lækker rejsetaske i kernelæder og et par handsker til den danske (kolde) vinter...”
Anne Klitgaard, ferierådgiver hos Århus Charter
Forside
Søg rejse
Afbudsrejser
Min billet
Kontakt