Coral Beach
Badeanlæg i Pafos
Borgen i Pafos
Pafos
Coral Beach
Pafos
Pafos
Agia Kyriaki
Katakomb i Pafos
Pafos
Troodos Bjergene
Pafos
Latchi
Pafos
Solnedgang i Pafos
Bådtur
Coral Beach
Troodos Bjergene
Vandsport
Pafos
Pafos bystrand
Udgravninger i Pafos
Bananplantage
Jeepsafari
Jeepsafari
Lara Beach
Latchi
Afrodites fødested
Mosaiker fra romertiden
Udgravninger fra romertiden Pafos
Promenaden i Pafos
Bådtur
Latchi
OPLEV CYPERN MED ÅRHUS CHARTER

Udflugter I Cypern

Oplev Cypern med vores danske rejseledere, der vil give dig personlige og uforglemmelige ferieoplevelser.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere på rejsemålet eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne kan ikke bestilles online.

Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på, at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. 

Læs mere
Ejer af Fikardos
Vine
Vinsmagning
Fikardos
Vinsmagning

Vinsmagning - Nyhed!

Vi vil rigtig gerne tage Jer med på en tur hvor vi skal smage på den gode lokale cypriotiske vin. Vi besøger vinproducenten Fikardos Winery, som ligger i den øvre bydel af Pafos, hvor de vil tage os med gennem deres produktion og deres tanker om hver enkelt vin. Og så byder de os selvfølgelig også på en vinsmagning af deres favorit vine. Halvdagstur. Hjemme ca. kl. 16.30. Pris: 22€ for voksne. Sidste tilmelding: onsdag kl. 12.
Cypriotisk aften
Dans med børn
Marius the dancer
Dans på Demokritos
Velkomstmiddag

Cypriotisk aften

Få muligheden for at smage det lokale Cypriotiske køkken, samt en hyggelig aften med jeres danske rejseledere. Vi får serveret den cypriotiske nationalret, Meze, der består af op mod 20 små lokale retter. Vores aften skal nydes på en af byens ældste tavernaer, Demokritos. Under middagen bliver der spillet live musik af et par lokale musikanter og dertil vil der blive underholdt med flere forskellige cypriotiske danse. Dette er med til at sætte rammerne for en virkelig hyggelig aften. Inkluderet i prisen er vand og vin ad libitum, samt lidt lokal frugt til dessert. Mødested: På restaurant Demokritos kl. 19.30. Sidste tilmelding på appen eller hos Jeres rejseledere fra Århus Charter er søndag kl. 12.00
Byvandring
Den tilhyllede Madonna Kirke
Blomster
Panagia Theoskepasti
Agia Kyriaki
Byvandring

Pafos byvandring

Tag med på denne hyggelige introduktion til Pafos og mærk fortidens vingesus i byen, der danner rammen om jeres ferie. Turen er til fods i den nedre bydels små gader, hvor vi undervejs vil stifte bekendtskab med mange af de historiske seværdigheder; bl.a. kirken, Agia Kyriaki, hvor den danske konge Erik Ejegod menes at ligge begravet. Vi kommer desuden forbi et par af Pafos rigitg gode spisesteder, kirken, Den Tilhyllede Madonna, som mirakuløst overlevede arabernes mange angreb fra søsiden og Agia Solomoni katakomben, med det berømte kludetræ. For at runde gåturen godt af byder vi på lidt koldt at drikke på en af de sidste stop på turen. Så hvis du har lyst til at lære Pafos bedre at kende, og høre nogle gode lokale historier, da er I meget velkomne til at deltage på vores hyggelige byvandring. Medbring: Vi anbefaler et par gode sko, en solhat og en flaske vand. Mødested: Havnepromenaden, ved Harbour Kiosk overfor “The Habour” restaurant kl. 9.30
Bådtur
Afrodites bad
Hos kaptajnen
Fra båden
Bådtur 2023
Den blå lagune

Bådtur

Tag med os på en pragtfuld sejltur på det turkisblå hav. Vi kører først nordpå af den gamle landevej, hvor vi passerer det flotte landskab med små charmerende landsbyer. Fra den lille havneby, Latchi, begynder vores sejltur med glasbundsbåden, Mediterranean One. Undervejs gør vi stop ved den blå lagune, hvor der er mulighed for at tage en dukkert eller snorkle. Efter cirka 2,5 times sejlads, vender vi tilbage til Latchi, hvor vi nyder frokosten på en god lokal taverna med udsigt til den lokale marina. Vi fortsætter turen med bus til Afrodites Bad, som er den berømte kilde, hvor gudinden for skønhed og kærlighed, ifølge sagnet, mødtes med sine unge, smukke elskere. Derefter går turen tilbage til Pafos. Denne tur er en aktiv og begivenhedsrig tur, hvor vi får masser af frisk luft og mange indtryk af Cyperns overvældende natur. Husk badetøj og solcreme. Mødested: I vil blive hentet udenfor hotellet. I modtager præcis afhentningstidspunkt efter booking.
Afrodites fødested
Omodos
Appelsin plantage
Omodos
Udslusningen af Cyperns anden største vanddam

Det autentiske Cypern

Cypern er kendt for sin gæstfrihed, og de lokale fortæller utroligt gerne om deres små perler rundt omkring. Og derfor skal vi ud at opleve nogle af disse helt autentiske steder på denne tur. Vi starter turen med at gøre stop ved Cyperns andenstørste vandreservoir, hvor vi sætter billede på nogle af de udfordringer, som lokalbefolkningen står med. Efterfølgende tager vi ud og ser Afrodites fødested, der er et absolut ”must-see” her på Cypern. Her vil der være mulighed for kort at dyppe tæerne ved det magiske vand. Herefter kører vi op i de smukke Troodosbjerge, hvor vi på vejen besøger en lokal idyllisk landsby ved navn Omodos. Vores frokost nydes herefter på en lokal familieejet Taverna i byen Pano Platres. Til sidst går turen mod Troodos toppen, hvor vi skal forkæle smagsløgene med smagsprøver af den lokale vin, og andre lokale varer. Vi anbefaler at tage en trøje på denne tur, da temperaturen kan variere mellem 10 og 30 grader i Troodos bjergene. Mødested: I vil blive hentet udenfor hotellet. I modtager det præcise afhentningstidspunkt efter booking.
Jeepsafari 2023
Jeep
Jeepsafari
Jeepsafari
Banan plantagerne nord for Pafos
Strandet skib i bugten nord for Pafos
Jeep Safari

I takt med naturen - I en Jeep!

Tag med på en eventyrlig ekspedition hvor vi – med rutinerede chauffører bag rattet – får mulighed for at opleve det fredede naturreservat, Akamas halvøen, helt tæt på. Turen køres ad smukke grusveje og stier, hvor vi stifter bekendtskab med den storslåede cypriotiske natur, heriblandt de mange vilde blomster, smukke klippeformationer, øde sandstrande og turkisblåt vand, samt stranden, der er kendt for at være tilholdssted for de berømte Caretta Caretta skildpadder. Vi skal desuden vandre ca. 2 km i Avakas Gorge, en af Cyperns smukkeste kløfter. Der er afsat tid til at gøre adskillige ophold undervejs, hvor vi også kan trække på de entusiastiske chaufførers alsidige viden om de specielle historiske, biologiske og geologiske forhold i området. Turen inkluderer en god frokost, der indtages på en restaurant i havnebyen Latchi. Efter frokost kører vi til den historiske spøgelsesby, Androlikou, der blev forladt af tyrkerne under borgerkrigen mellem græsk og tyrkisk side, og siden har ligget øde hen. Herefter går turen, af smukke veje i bjergene, hjem mod hotellet. Da vi kører off-road, vil der være nogle bump på vejen. Det skal man især være opmærksom på, hvis man har nakke eller rygproblemer. Der tilkobles udflugtserklæring på turen. En fantastisk ekspedition, hvor vi virkelig kommer tæt ind på livet af Cyperns imponerende natur. Vi anbefaler, at der medbringes gode vandresko samt en flaske vand.