Coral Beach
Badeanlæg i Pafos
Borgen i Pafos
Pafos
Coral Beach
Pafos
Pafos
Agia Kyriaki
Katakomb i Pafos
Pafos
Troodos Bjergene
Pafos
Latchi
Pafos
Solnedgang i Pafos
Bådtur
Coral Beach
Troodos Bjergene
Vandsport
Pafos
Pafos bystrand
Udgravninger i Pafos
Bananplantage
Jeepsafari
Jeepsafari
Lara Beach
Latchi
Afrodites fødested
Mosaiker fra romertiden
Udgravninger fra romertiden Pafos
Promenaden i Pafos
Bådtur
Latchi
ET OPLEVELSESRIGT OG FAMILIEVENLIGT REJSEMÅL

De bedste strande på Cypern

Der findes mange smukke strande på Cypern, og øen byder på noget for enhver smag

Cypern er velsignet med skønt, varmt klima året rundt, og særligt i sommermånederne er temperaturerne på den gode side af 30 grader. Heldigvis har Cypern også de skønneste strande, hvor man kan køle sig ned, og i området omkring Pafos findes der flere gode strande, som er værd at besøge under din ferie.  

Coral Bay 

Coral Bay er kendt for at være Pafos-områdets bedste og flotteste strand, hvorfor mange valfarter hertil, når der skal solbades. Coral Bay ligger i en lille bugt på Cyperns vestkyst, ca. 11 km fra Pafos centrum. Strandens beliggenhed i bugten gør, at vandet altid er forholdsvis roligt og ideelt til både vandsport og lange svømmeture. På stranden er der mulighed for leje af liggestole og parasoller, forskellige vandsportsaktiviteter og der er desuden flere restauranter og butikker i området ved Coral Bay.  
Hvis du gerne vil besøge Coral Bay og bor på et af vores hoteller i Pafos, vil vi anbefale dig at tage lokalbussen, som kører hertil flere gange i timen og stopper lige ved stranden. Turen tager ca. 20 minutter fra busterminalen i Pafos. Der er også parkeringsmuligheder ved stranden, hvis I lejer en bil.  

Rejser til Cypern - Coral Bay

SODAP Beach 

SODAP beach er bedre kendt som “Den offentlige strand” i Pafos, og ligger 1,4 km fra busterminalen i Kato Pafos ved havnepromenaden. Her er vandet relativt roligt på grund af strandens placering på Cyperns sydkyst. Der er gode parkeringsmuligheder ved stranden, men det er også nemt at gå hertil, da der løber en sti langs stranden, som går hele vejen ind til havnepromenaden i Pafos. På SODAP beach er der mulighed for leje af liggestole og parasoller, samt indkøb i den lokale kiosk, der sælger drikkevarer, is og lette retter. Der er også omklædningsmuligheder tæt på stranden.  

Rejser til Cypern - SODAP Beach

Alykes bystrand

Alykes bystranden ligger centralt nær havnen i Kato Pafos. Tæt på finder du både hoteller og masser af restauranter, barer, caféer og butikker til når den lille sult melder sig i løbet af dagen. Selve stranden består af et lille stykke sand og strækker sig langs promenaden. Her kan du slappe af direkte i vandkanten - og nærmest ligge med fødderne i vandet. Her findes forskellige muligheder for leje af liggestole og diverse vandsportsmuligheder til dem, der søger lidt mere aktivitet til dagen på stranden.

Rejser til Cypern - Municipal Baths - badeanlæg

Kefalos Beach

Ved vores populære hotel, Kefalos Beach, findes et skønt strandafsnit, som ligger i forlængelse med Lighthouse Beach. De to strande minder meget om hinanden, men Kefalos Beach er en anelse smallere. Denne strand har dog lidt flere klipper - både ved stranden og ude i vandet - så det kan være en god ide at medbringe badesko.  

Rejser til Cypern - Kefalos Beach

Lara Bay 

Lara Bay ligger ca. 20 km nord for Pafos, og er, udover at være en skøn strand, tilholds- og ynglested for de berømte Karetta-havskildpadder. Stranden ligger i en bugt, der er formet som en hestesko, og på grund af de sjældne skildpadder er stranden fredet. Det betyder også, at der hverken er liggestole, parasoller eller en kiosk ved stranden, så du bør selv medbringe drikkevarer og snacks, hvis du kører hertil.  

Rejser til Cypern - Lara Bay