Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

OPLEV ZAKYNTHOS MED ÅRHUS CHARTER

Velkomstmiddag

Få den bedst mulige velkomst til skildpaddernes ø, Zakynthos, ved at deltage i vores hyggelige velkomstmiddag på ægte græsk manér! Her samler vi Århus Charters gæster til en skøn aften med traditionelle græske retter og en rigtig god stemning. Som forret får man lov til at prøve Mezes, som er en blanding af flere forskellige græske forretter. Hovedretten kan man selv vælge ud fra menuen. Hertil er der vand og vin. Velkomstmiddagen foregår i byen Tsilivi.

Århus Charters strandtræf

Strandtræf er efterhånden blevet en fast tradition på alle Århus Charters rejsemål. Vi mødes ganske uformelt under Århus Charters blå og hvide parasoller på stranden. Her byder vi på en lille forfriskning, og der vil være mulighed for strandspil, hvor vores rejseledere selvfølgelig altid er klar på en dyst! Ingen tilmelding nødvendig, mød blot op!

Det bedste af Zakynthos

Oplev et af Det Ioniske Havs frodigste øer på vores heldagstur, der byder på mange visuelle oplevelser. Vores første stop er udsigtspunktet, Bohali, som byder på en smuk udsigt udover Zakynthos by og havn. Herefter kører vi videre til øens ældste olivenoliefabrik, Aristeon, hvor vi hører om olivenolien samt fremstillingsmetoderne af god olivenolie. På den nordvestlige del af Zakynthos nydes udsigten fra toppen af klipperne mod Navagio, det meget fotograferede skibsvrag, der er et af øens vartegn, hvorefter vi får sulten stillet i Agios Nicholaos med en skøn, traditionel græsk frokost. Turen foregår ikke kun i bus, men også på en båd, hvorfra vi skal se de populære blå grotter. Vi skal derfor sejle i knap en time omkring Zakynthos’ nordligste punkt og nyde den friske luft. Herfra kører vi til øens ældste og største vinfabrik, Callinico, hvor vi bliver ført gennem vinhusets spændende historie. Alt i alt en storslået sanseoplevelse, der giver et godt indblik i hverdagslivet på Zakynthos – undervejs naturligvis krydret med lidt mytologi og historie!

Bådtur - Skildpaddernes verden

Gå ikke glip af muligheden for, at tilbringe en dejlig eftermiddag på havet, hvor vi sejler ud i Laganas-bugten fra havnen i Agios Sostis. I netop Laganas-bugten kan vi være heldige at se de store havskildpadder, Caretta Caretta, som Zakynthos er kendt for. Vi sætter kurs mod skildpaddeøen, Marathonissi, hvor der vil være mulighed for at få en dukkert i det krystalklare hav. Har man medbragt snorkeludstyr, kan man under havets overflade opleve en eventyrlig anden verden. Cameo-øen, eller bryllupsøen som den også kaldes, vil vi også komme forbi på turen. Man kan både fra lands og til vands fornemme den romantiske stemning på øen, som er en oplevelse i sig selv. Derefter sejler vi videre langs kysten til Keri-grotterne, en unik oplevelse, som man kun kan få ganske få steder i verden.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

På egen hånd

Der er mulighed for evt. at besøge naboøen Kefalonia eller fastlandet med en af øens turbåde. Få nærmere information herom af Århus Charters rejseledere.

SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker