Gratis parkering

OPLEV ZAKYNTHOS MED ÅRHUS CHARTER

Velkomstmiddag

Mandag

Få den bedst mulige velkomst til skildpaddernes ø, Zakynthos, ved at deltage i vores hyggelige velkomstmiddag på ægte græsk manér. Her samler vi Århus Charters gæster til en skøn aften med traditionelle græske retter og en rigtig god stemning. Som forret får man lov til at prøve Mezes, som er en blanding af flere forskellige græske forretter. Hovedretten kan man selv vælge ud fra menuen, I finder i informationsmappen og invitationen. Hertil er der vand og vin. Når man har tilmeldt sig middagen ved en rejseleder, mødes vi mandag aften kl. 19.00 på Restaurant Menir i Tsvili. Se på områdekortet hvor restauranten er beliggende. Vi glæder os til en hyggelig aften i jeres selskab.

Bådtur - Skildpaddernes verden

Tirsdag

Gå ikke glip af muligheden for at tilbringe en dejlig eftermiddag på havet, hvor vi sejler ud i Laganas-bugten fra havnen i Agios Sostis. I netop Laganas-bugten kan vi være heldige at se de store havskildpadder, Caretta Caretta, som Zakynthos er kendt for. Vi sætter kurs mod skildpaddeøen, Marathonissi, hvor der vil være mulighed for at få en dukkert i det krystalklare hav. Har man medbragt snorkeludstyr, kan man under havets overflade opleve en eventyrlig anden verden. Derefter sejler vi videre langs kysten til Keri-grotterne – en unik oplevelse, som man kun kan få ganske få steder i verden. Cameo-øen, også kaldet bryllupsøen, vil vi også afslutningsvis sejle forbi på turen.

Århus Charters strandtræf

Onsdag

Strandtræf er efterhånden blevet en fast tradition på alle Århus Charters rejsemål. Vi mødes ganske uformelt under Århus Charters blå og hvide parasoller på stranden. Her byder vi på en lille forfriskning, og der vil være mulighed for strandspil, hvor vores rejseledere selvfølgelig altid er klar på en dyst. Arrangementet er gratis og uden tilmelding, og vi håber at se Jer til en hyggelig eftermiddag.

Det bedste af Zakynthos

Torsdag

Oplev et af Det Ioniske havs frodigste øer på vores heldagstur, der byder på mange visuelle oplevelser. Vores første stop er udsigtspunktet, Bohali, som byder på en fantastisk udsigt ud over Zakynthos by og havn. Herefter kører vi videre til øens ældste olivenoliefabrik, Aristeon, hvor der naturligvis vil være smagsprøver. På den nordvestlige del af Zakynthos får vi muligheden for at opleve øens ældste oliventræ, Exo Chora. Foruden det ældste oliventræ kører vi hernæst videre til øens ældste munkekloster, Anafonitria, hvor øens helgen Skt Dionysios holdt til i flere år. Vi får stillet sulten i Agios Nikolaos med en skøn, traditionel græsk frokost. Turen foregår ikke kun i bus, men også på en båd, hvorfra vi skal se de populære blå grotter og nyde den friske luft. Herfra kører vi til øens ældste og største vingård, Callinico.

NYHED! En fryd for øjet

Fredag

Oplev øens største turistattraktion. Grib den unikke mulighed for at nyde en dejlig halvdagstur til søs, hvor vi sejler til Zakynthos største attraktion, skibsvraget Navagio og de blå grotter. Vi sejler fra havnen inde i Zakynthos by til Navagio langs øens nordlige kyst med de smukke stejle klipper og øens frodige natur. På turen til Navagio sejler vi forbi de blå grotter, som er utroligt fascinerende og smukke. Grotterne er blevet til fordi klipperne gennem årene bliver nedbrudt af vandet, der danner disse fantastiske grotter med det smukkeste azurblå vand. Ved ankomst til Navagio Bay vil der være rig mulighed for at opleve den skønne strand og få sig en dukkert i bølgen blå, da båden smider anker. Her får vi også mulighed for at se det store skibsvrag helt tæt på, der er placeret midt på stranden. Efter et badestop ved Navagio på en times tid er det tid til at sejle tilbage mod Zakynthos by. På hjemvejen sejler vi igen forbi de blå grotter, hvor vi nu får en enestående mulighed for at komme helt tæt på dem, da vi holder et badestop. Efter en tur i bølgen blå går sejlturen videre tilbage mod havnen i Zakynthos, hvor vores uforglemmelig halvdagstur slutter.

 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Velkomstmiddag kan dog købes på dagen. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

På egen hånd

Der er mulighed for evt. at besøge naboøen Kefalonia eller fastlandet med en af øens turbåde. Få nærmere information herom af Århus Charters rejseledere.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker