Luk besked

BESTIL TRYGT - DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET

Læs mere om din tryghed her

Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Super hotel

Antal Stjerner:

Super hyggeligt hotel. Med god service. Pænt og rent. Vi kommer gerne igen.

DI Palai

Antal Stjerner:

En god og varm ferie på smukke zakynthos, boede på DI Palai ,fantastisk strand og mange gode restauranter. Var på 2 udflugter ,de var en oplevelse værd, og guider var super søde og imødekommen. Et godt råd fra os er , at man lejer en safty box på hotellet.

En dejlig oplevelse

Antal Stjerner:

Hotel-personale- og guider er helt perfekt og en dejlig strand. Jeg vil give det fire stjerner. Kunne tænke mig det igen.

super dejligt lejlighedshotel

Antal Stjerner:

Vi har boet på Di Palai 7 gange hvor alt bare fungerer. Personalet er super søde. Vi kommer helt sikkert igen til næste år og vi glæder os allerede.

Super dejligt hotel

Antal Stjerner:

det var første gang på vi var på Zakynthos, men helt sikkert ikke sidste gang. Di Palai er et super dejligt hotel - og det ligger perfekt skønt med supermarked lige under værelserne. Rigtig dejlig pool. Stille og roligt - til trods for, at Di Palai ligger midt i hovedgaden. Skønt med privat parkering bag hotellet. Vi kommer tilbage. SKØNT sted

Fantastisk lejlighedshotel

Antal Stjerner:

14 dage på dette fantastiske lejlighedshotel, gjorde vores ferie uforglemmelig. Hotellets personale kommer man til at kende på en hel personlig måde. Det var med knuser, den dag vi måtte rejse hjem. Vores lejlighed var en 2 værelse. Den var ud mod vejen, men vi hørte knap trafikken. Vi var dog glade for at den ikke lå lige overfor baren på ve. Hånd ind til DI PALAI, for der er godtnok gang i den langt ud på natten. DI PALAI er bestem et besøg vær igen.

Skønne 14 dage

Antal Stjerner:

Det var første men ikke sidste gang vi besøger DI Palai på Zakynthos. Skønne 2 uger på denne dejlige ø. Vi nød det bare og blev opvartet hvis det var ønsket. Dejlige butikker og restauranter som vi besøgte flere gange. Skønne mennesker de grækere. De skal have et nyt besøg.

Fantastisk hotel på Zakynthos

Antal Stjerner:

Min mand og jeg har været på Zakynthos hhv.7 gange og 11 gange. Man kan helt klart finde et hotel, der ligger mere fantastisk, ved vandet osv.,men vi er blevet ved med at komme på Di Palai i næsten alle årene, da det ligger dejligt centralt og man kan selv lave mad. All incl.er noget fanden har skabt og særdeles på Zakynthos (Tsilivi), der har rigtigt mange restauranter med lækkert mad for enhver pengepung. Der var lige et par år, hvor vi boede på Mediterranee, men der var en ubehøvlet kundeservice, og da Yiota og co.er nogle af de sødeste og kundevenlige mennesker, er det dem vi foretrækker. Man bliver del af familien på et tidspunkt. Der er rent og pænt og hvis der er problemer, kommer de og løser problemet med det samme. Vi betragter Zakynthos OG Di Palai som vort andet hjem og vi vil ALTID komme der så længe vi lever.

Det Skønneste sted to gange og igen skal vi min veninde og Jeg !!

Antal Stjerner:

Det er så skønt et sted, og vil man have hjælp,spørger vi bare om dette..og får det !!! jeg elsker dette Sted ...Været ude og sejle og set de flotte store Skildpadder , og filmen Mama Mia er optaget der , det søde skønne film. :) :) Glæder mig enormt igen søde Guider , altid Hjælp!!

FERIE

Antal Stjerner:

DET ER SOM AT KOMME HJEM, NÅR VI KOMMER TIL dI pALAI. dER ER ALDRIG NOGET, DER IKKE FUNGERER. DER ER HYGGELIGT, OG DET ER NÆSTEN DET SAMME PERSONALE, DER ER DER HVER GANG, SÅ DU BLIVER GENKENDT, OG IKKE KUN PÅ HOTELLET, MEN OGSÅ I DE OMLIGGENDE RESTAURENTER. vI KOMMER GERNE IGEN, IGEN.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker