Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

4 stjerner

Antal Stjerner:

det er ok

Ægte græsk stemning

Antal Stjerner:

Er du til autentisk græsk mad og stemning er dette hotel lige noget for dig med super flotte værelser og service i højt niveau. Rengøring i top og der er en god atmosfære samt alt inden for gåafstand. Har bestilt 14 dage til næste år. Ferietip: super udsigt fra Balcony Blue and Sea Restaurant på toppen af bjerget ca 0,5 km fra Sunny Garden.

Hyggelig hotel

Antal Stjerner:

Fantastisk service og er man til ægte græsk mad er dette lige stedet super go strand ved Venus bar ca 300 m fra hotellet og der er skildpadder kun 25 m fra hotellet yiannis Barbara og angelika var nogle super gode værter vi glæder os til at komme igen

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker