Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Et dejligt sted

Antal Stjerner:

Endelig fik jeg prøvet at bo på Villa Nostos i skønne, rolige omgivelser og med en fantastisk god sandstrand, hvor det er dejligt at bade. Det kan nemt tænkes, at jeg vender tilbage en anden gang.

Familieidyl og skøn atmosfære

Antal Stjerner:

Første gang på Zakynthos - men bestemt ikke sidste. Skønt hotel i stille og rolige omgivelser. Gåafstand til strand, butikker m.m. Familien der driver hotellet er søde og meget venlige og hjælpsomme. Og glem ikke at leje cykelbåde, da det er en kæmpe oplevelse at dykke med de smukke havskildpadder. Ros til Århus charter - og Mette rejseleder - det fungerer bare.

Mit drømmested

Antal Stjerner:

For 16 gang har jeg lige holdt ferie på Villa Nostos. Det er det bedste for mig og min mand. Vi nyder stranden hver dag. Spiser dejlig frokost i cafeen hver dag. Nyder at gå ud i Kalmarki og spise vores aftensmad. Mange gange har vi snakket om vi skal prøve noget nyt, men vi ender altid med at bestille på Nostos hos den dejlige græske familie.

Skildpaddernes paradis

Antal Stjerner:

Hyggelig hotel drevet af super sød familie på 5 varm velkomst, fantastisk udsigt fra maisonettes i naturlige omgivelser og bade med skildpadderne. Kommer helt sikkert igen

Midt i naturen

Antal Stjerner:

En lille perle af et hotel, men fine renoverede værelser og med kun 50 m til den dejligste badestrand med det fineste sand. I gå afstand til Kalamaki by og såmænd også langs stranden til Laganas (4 km) stille og fredeligt, vi kommer sikkert igen.

Helt fantastisk sted!

Antal Stjerner:

Vi er netop hjemvendt efter en skøn uge på Nostos med vores 3 små børn (7 mdr. 2 år og 5 år). Der var stort set kun danskere på hotellet som vi og vores børn hurtigt kom i snak med - alle var så søde til at holde øje med børnene når de badede i poolen, samt bade sammen med dem- det føltes næsten som at være hjemme hos bedsteforældrene :). Vi kan klart anbefale stedet til andre unge familier - det er så dejligt at kan slappe af på den måde.. enten ved pool eller vandet, som i øvrigt er helt ideelt til små børn. Fantastisk sandstrand, hvor man sagtens kan have børnene til at bade og hygge sig, da der er lavvande og ingen former for strøm. Omgivelserne på Nostos er også dejlige for børn, da Alexi har 3 små børn, der har et hav af aktiviteter/legetøj ved barområdet. Stor anbefaling herfra :)!

Nostos er vores sted

Antal Stjerner:

vi har været på Nostos før Alexi fik overdraget hotellet. Hans forældre var meget aktive og venlige. Poolen blev lavet, da Axeli overtog og det er et plus. MEN stranden er dog bedre og lige 100 skridt fra hotellet. Vi har været på Nostos ca. 15 gange. Kommer også her i september 2016 Skønt at se Alexi som far til tre.

Ferie jeg ikke vil hjem fra

Antal Stjerner:

For enden af en grusvej, marker til tre sider og den flotteste sandstrand til den fjerde. Lille, hyggeligt og uprætentiøst familiedrevet hotel med hjemlig hygge. Gå afstand til masser af restauranter og små supermarkeder. Stedet for dem der sætter pris på rolige omgivelser og venlig atmosfære. Vi er blandt gengangerne.

Sindsro

Antal Stjerner:

Et hotel med charme, social nærværd. Ikke luksus, men velfungerende, enten man er til selffordybelse eller kammeratlig samvær er dette muligt. Stille og rolig med en badestrand uden alt det der turist sjov, at svømme sammen med de store skildpadder er bare en oplevelse, som ikke kan beskrives. Vi kommer tilbage næste år for tredje gang

det er et paradis

Antal Stjerner:

mange mange gange har vi boet på Nostos. Var der da Alexis fik lavet swimmingpoolen og vi indviede denne og de dejlige omgivelser. Super med den korte afstand til en skøn strand, hvor der er sandbund og ikke en sten - kan være heldig at svømme blandt skildpadder. Hyggeligt med den unge familien og deres 3 børn. Vi er der igen i 2016

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker