Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Lækker ferie

Antal Stjerner:

Vi var afsted på vores første familieferie sammen med sønnens faster. Det har været en fantastisk ferie lige fra start af. Blev mødt af smilende guider i lufthavnen, der et par dage senere hoppede i vandet på skildpaddeturen. Et virkelig skønt hotel med variation af maden ved alle måltider. Imødekommende personale overalt på hotellet. Pæne og rene omgivelser. Et sted vi har planer om at besøge igen næste år.

Fantastisk hotel

Antal Stjerner:

Her er fantastisk, hotellet er perfekt. Personalet er søde og imødekommende. Maden er varieret. Her er rent og pænt.

White Olive, en perle

Antal Stjerner:

Vi havde en dejlig uge på White Olive. Super hotel, venlig og imødekommende personale, rengøringen og maden var perfekt. 5 min. fra både en fin sandstrand og en hyggelig by. Kan absolut varmt anbefales.

Ophold på White Olive

Antal Stjerner:

Vi havde en fantastisk uge på White Olive, det kan varmt anbefales. Personalet var rigtig søde og rengøring helt i top.

Gæstfri & Solrig Zakhyntos

Antal Stjerner:

White Olive er et fint hotel, som ligger tæt med den dejlige strand. Vi fik snorkler x mange gange med havskildpadden som findes ved/på Zakhyntos. Fantastiske oplevelser. Maden, servicen er i top. Personalet er altid venlige og imødekommende. Vores værelse familieværelse med 3 senge var behageligt og lå ud til den inderste swimmingpool ....

Skønt hotel

Antal Stjerner:

Vi var her med børn og børnebørn, på en skøn ferie. Lækker varieret buffet. Venligt personale. Store værelser. Tæt på den dejligste sandstrand.. Stor flot pool imellem bygningerne. Byen er slidt, snavset og nok mest for de unge, men stranden er fantastisk til både børn og voksne.

Dejligt roligt hotel

Antal Stjerner:

Rigtig dejligt og roligt hotel. Der er så pænt og rent alle steder og god service fra personalet. Det har været fantastisk at være på et hotel, hvor det ikke var nødvendigt at skulle slås om solsenge. Rigtig gode restauranter i området der opvejer en lidt kedelig all-inclusive aftenbuffet.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker