Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Godt strandhotel

Antal Stjerner:

OK standard på hotellet. Dejligt at man kan ligge helt nede på den børnevenlige sandstrand. Vi fik værelser der vendte mod vest. 3 meter fra værelset, grænsede en hæk af til Republic Beach Club Zante, hvorfra der blev spillet meget høj musik på vores ankomstaften. Musikken stoppede omkring midnat. Der befandt sig mange østeuropæere og meget unge fulde englændere på hotellet i vores periode (30/6-7/7 2019). Da der er meget lydt på hotellet, skal man forvente at vågne en del gange i løbet af natten, hvis man sover forholdsvis let. God service på hotellet.

SUPER HOTEL

Antal Stjerner:

Det er bare så dejligt det hele på det skønne Hotel, så vi napper sku lige en tur mere i år. Var der nede i Maj også.

Perfekt ferie.

Antal Stjerner:

Alt fungerede, venligt personale, fin rengøring. Masser af mad, snacks og drikkevarer. Underholdning for børn og voksne om aftenen. Eneste lille minus er høj musik fra nabogrunden om eftermiddagen. Et perfekt hotel for alle aldre.

Skønt at bo "på" stranden

Antal Stjerner:

Hotellet har god service, venlige og hjælpsomme ansatte, servere god og varierende mad.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker