Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Perfekt beliggenhed

Antal Stjerner:

Dejligt lille hotel med helt fantastisk placering direkte på stranden. Flot havudsigt fra vores værelser. Havde en dejlig ferie og dejligt at der skete lidt i byen i aften timerne.

Fantastisk hotel.

Antal Stjerner:

Vi, to personer, har nu holdt ferie 3 gange på Anastasia, og hver gang har vi haft en fantastisk ferie. Søde, dejlige hyggelige mennesker overalt lige fra receptionen over pedellen, som bl.a. passer svimming poolen og cheferner, der er utrolig hjelpsomme. Hvis det var muligt, ville vi helt sikkert af sted igen i år. Med venlig hilsen Inger og Bent Mølmer

Lever ikke op til forventninger

Antal Stjerner:

Er lige kommet hjem efter en uge på Zakynthos. Fantastisk ø og fantastisk beliggenhed hotellet har med meget venlig personale og god rengøring. Men det dårligste All incl jeg nogen sinde har fået. Næsten det samme hver aften eller mangel på samme. Til morgen mad var der omelet med rester af pommes osv. Snack baren var rester fra morgenmaden. Vi skulle tjekke ud søndag men allerede fra fredag var der kun 1/3 del i buffen og endnu mere kedeligt. De sidste 2 dage ikke mere is så virkelig dårlig All incl. Lærdag begyndte de at pakke hotellet samme, samlede brandslukker og tog lamper ned. Søndag morgen var de igang med at tømme poolen og vi havde altså 2 børn som skulle få tiden til at gå fra 8-13 hvor bussen gik. Vi følte os virkelig ikke velkommen.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker