Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Virkelig godt!

Antal Stjerner:

Vi har været der 4 gange ! Fin morgenmad! God beliggenhed! Flinke ansatte! Dog burde de renovere toiletterne som hører til pool-området! Desuden er ikke rart at der kun er toiletpapir til at tørre hænderne efter man har vasket dem! Sådan har det været alle 4 gange vi har boet der! Derfor kun 4*!

Super dejligt hotel - 5 stjerner

Antal Stjerner:

Det var 3. gang på dette hotel og denne gang havde vi børn og børnebørn. Hoteller blev valgt fordi vi vidste, at alt er super godt. Dejligt personale, som sørgede for, at vi igen fik en dejlig ferie også med børnebørnene - på 7 år og 1 på 8 måneder. Crystal Beach er bare et godt hotel. Jeg giver det 5 stjerner

Perfekt

Antal Stjerner:

Jeg er der nede 3 gange om året og bor altid på samme hotel. Hotellet ligger perfekt i forhold til strand og by. Værelserne er fine, morgenmaden er god, god frokost i poolbaren til rimlige penge, meget venligt og hjælpsomt personale.

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED

Antal Stjerner:

Personalet er flinke, morgenmaden kunne være bedre og selve hotellet egner sig mest til par eller voksne der søger et roligt hotel i rolige omgivelser. Med det sagt lå hotellet på den mest fantastisk placering. Centralt område, men stadig lidt afsides. Adgang direkte til én af de bedste strande på øen. Tæt på restauranter, supermarkeder og offentlig transport. Det bedste ved hotellet som vi vil huske allermest fra hele vores rejse er at stranden er en "Nesting beach" for havskilpadder. Flere morgener så vi små havskilpadder udklække og kæmpe sig ud mod havet. Dét gør Crystal Beach til ét af de mest unikke hoteller på hele Zakynthos.

Crystal Beach Zakynthos

Antal Stjerner:

Så dejligt et hotel. Søde og hjælpsomme personale. En dejlig pool og poolbar. Ligger lige på stranden og der er ikke langt til supermarked og restauranter .

Flot hotel

Antal Stjerner:

Vi har lige været på ferie på zakynthos og vi boede på Crystal Beach hotel, og det er alletiders hotel, og det er 3. gang at vi bor på dette hotel. Der er en rigtig flot service og alting er bare i orden, så jeg vil gerne give hotellet 5 stjerner.

Det mest fantastiske sted

Antal Stjerner:

Fantastiske omgivelser Fantastisk personale Fantastisk service ALT PERFERKT

Zakynthos

Antal Stjerner:

Vi har været en tur på Zakynthos med Århus charter og vi boede på hotel Crystal Beach med halvpension. Et dejligt hotel med fin udsigt og god badestrand. Fin personale behjælpsom med alt god mad og drikke. Guider var helt i top, så vi skal en tur på Zakynthos også i 2016

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker