Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Ferie paradiset Zakynthos Di Palai

Vi har nydt Zakynthos en del gange, og er ikke i tvivl om, at det er vores ferie paradis. Vi har gennem årene nydt forskellige udflugter, både med ÅC, men også på egen hånd - særligt er vi begejstrede for at leje båd med lokal kaptajn, hvor vi bl.a sejler ud til grotterne (fantastisk smukt). Vi nyder altid opholdet på Hotel Di Palai - fantastisk personale der altid har tid til hyggesnak. Der er rigtig god service, ligeledes rengøring. Di Palai ligger centralt i byen Tsillivi, og tæt på den dejlige strand. Nabo baren ARK er altid et besøg værd - man kan kun blive i godt humør af det livlige og herlige personale. I år har vi nydt 2 uger dernede, og gået nogle fantastiske dejlige ture dagligt. Vi kommer igen - igen og igen :-)))

Zakynthos De Palai

Er netop kommet hjem efter en uge på Di Palai med familien. Rigtig dejlige lejligheder, hyggeligt poolområde og centralt beliggende. Masser af spisesteder af god kvalitet. Særligt Giorgio`s på modsatte side af gaden blev vores foretrukne. Var på 2 udflugter på vandet og så naturligvis både havskildpadder og skibsvraget. Et tip til fremtidige rejsende. Der er myg - masser af myg, så køb en adapter til stikkontakten i supermarkedet!!

Zakynthos

Vi er lige kommet hjem fra 1 uges ferie på Zakynthos. Det var vores første gang på denne ø. Vi boede på Villa Nostos. Et sted hvor der er ro da det ligger for enden af en vej. Ikke det helt vilde luksus og Rengøringen var også meget sparsom. Vi svømmede med havskildpadder, en kæmpe oplevelse. Vi lejede bil og kørte nordpå. Vi så " den smukke udsigt" ud over Zakynthos by, skibsvraget. Utrolig smukt. En lille vingård hvor vi fik smagsprøver. Et hyggeligt sted som samtidig var et museum. Vi så et lille kloster. Nr 2 dag kørte vi syd på. Der gjorde vi holdt ved en oliven fabrik. Bestemt et besøg værd. Vi fik en guidet tur, helt gratis og smagsprøver på deres lækre olier. Lej en bil og kør rundt. En flot og frodig ø.

Zakyntos DI PALAI igen igen.

Vi er netop kommet hjem fra en uges ferie på DI PALAI. Det er et hotel som kun kan anbefales. Ligger meget centralt både til indkøb , busser og stranden som bare er super og meget børnevenligt lavvandet og ikke mindst sandbund. Vi kan kun give roser til DI PALAI de er meget hjælpsomme og imødekommende, alt fungerer som det skal. Rengøring er i top og så lige det lille plus håndklæderne smukt arrangeret. Vi havde brug for lægehjælp sidste år vi var der det tog de bare vare på , vi fik serveret mad på værelset , vi skulle ikke sidde nede, de kom med ekstra tæpper.i Fik at vide vi kunne bruge aircondition til at varme hvis det blev nødvendigt De spurgte hver dag hvordan det gik om vi havde brug for noget Så stor tak til dem. Vi syntes ikke der var støj fra gade/aftenlivet, man er vel på ferie så lidt underholdning skal der vel til, jeg tænker på ARK bar, ingen problemer. Vi havde valgt værelse med pooludsigt det vil jeg klart anbefale. Spise ude er heller ikke dyrt tværtimod.Det er anden gang jeg er på stedet og forhåbentlig ikke sidste gang. Så på gensyn Zakyntos VI gir 5 store stjerner.

Ro

Overskriften beskriver Nostos i et ord. Ingen råben. Ingen høj musik. Ingen biler. Ingen knallerter. Bare fugle, blå himmel og hav. Ikke vild luxus - men bare Paradis. Kort sagt.

Zakynthos

Vi har været på zakynthos 3 gange, alle gange har det været helt igennem fantastisk. 2 gange uden børn, 1 gang med børn. har boet 2 gange på mediterne, og en gang på Dipalai, begge steder helt skønne, men pragtfuld personale. og meget hjælpfulde guider i akutte siturationer, hvis de beklageligvis skulle opstå. kun stor ros, og vi kommer klart igen utallige gange ud i fremtiden...

Zankynthos

Fantastisk ø hvor der er muligheder for at se noget enten med Århus Charter eller på egen hånd skal bo på DI Palai for 5 gang hvor alt ligger inden for gåafstand mange stjerner herfra :-)

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker