Gratis parkering

Afbudsrejser Zakynthos

 Kom på en uforglemmelig afbudsrejse til den græske ø Zakynthos.

Læs mere om Afbudsrejser Zakynthos

Oplev den smukke ø Zakynthos med en afbudsrejse

Zakynthos er en fantastisk flot ø beliggende i det smukke lyseblå Ioniske hav, og er et meget eftertragtet feriemål. Øen bliver ikke mindre eftertragtet, når der er tale om afbudsrejser, da prisen her er meget lav i forhold til den normal pris på rejser til Zakynthos. I byen Zakynthos er der smukke store pladser, hvor folk samles i løbet af dagen, og kan sidde i skyggen på en bænk og nyde en øl. Derudover er der lækre græske restauranter, butikker og ikke mindst historiske statuer, monumenter og kirker.

Der er mange gode grunde til, at tage på en afbudsrejse til Zakynthos. Foruden den fantastisk smukke natur, er strandene på Zakynthos også i en klasse for sig selv. Med deres kridhvide sand og helt klare hav, er det en rejsedestination taget lige ud af rejsekatalogerne. Her er det især på den nordlige del af øen, at der er mulighed for at besøge en af de største turistattraktion, de blå grotter og et strandet smuglerskib. Her kan man opleve det turkise og klare Ioniske hav, hvis bund er dækket af de smukke hvide limsten. Et af de største landmærker er blandt andet Navagio strand, som ligger for sig selv og du har mulighed for at besøge, hvis tager med båd derud.

Zakynthos - en ø fyldt med muligheder

Hvis man gerne vil ud og opleve Zakynthos, er der masser af seværdigheder rundt omkring på øen. Du kan blandt andet komme ud og besøge den smukke gamle Dionysos kirke, som er en kirke beliggende i byen Dionysos. Kirken er opkaldt efter den græske Gud Dionysos, og har i de sidste år gennemgået en større restaurering, og fremstår derfor rigtig flot og autentisk. Derudover kan du tage op på Bohali højdedraget, hvor ruinerne fra en borg ligger, hvorfra du kan opleve en fantastisk udsigt ud over hele bugten og byen.

Når det er sommer i Zakynthos, er der ikke nogen grund til at bekymre sig om dårligt vejr, da det er yderst sjældent dette forekommer. Med en gennemsnitstemperatur på 29 grader om dagen og badevandstemperaturer på 22 grader, har Zakynthos det perfekte vejr til din ferie. Fra maj til oktober svinger temperaturerne mellem 24 og 32 grader i gennemsnit.

Lav pris betyder ikke lav kvalitet

Selvom du har fået din afbudsrejse til en fordelagtig pris, er der ikke nogen forskel på servicen og kvaliteten af din rejse. Vi vil bare gerne belønne dig, fordi du har mulighed for at rejse med så kort varsel. Der er dog ingen garanti for, at du kan komme til at bo på det hotel du gerne vil, da mange af de mest populære hoteller ofte er booket for længe siden. Hvis du vil have mulighed for, at komme på dit yndlingshotel, bør du tjekke listen over vores charterrejser til Zakynthos, og sørge for at bestille i god tid.

Husk at bestille din afbudsrejse i god tid!

Herunder kan du se listen af vores aktuelle afbudsrejser til Zakynthos. Når du har besluttet dig for, hvilken dato det skal være, bestiller du den blot igennem vores bookingsystem, og så er det bare at vente på at afrejse datoen oprinder. 

Husk at du også kan være heldig at finde en afbudsrejse til Mallorca hos Århus Charter. Alternativt kan du se alle vores afbudsrejser ved at klikke her.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker