Gratis parkering

All Inclusive Konakli/Incekum

På denne side kan du få et overblik over vores all inclusive rejser til Konakli.

Læs mere om All inclusive

Konakli er en spændende nyopført by på Tyrkiets sydkyst. Byen har gennemgået en stor udvikling gennem de sidste år, og der strømmer flere og flere turister ind for hvert år. Byen ligger godt placeret lige ned til Middelhavet, og byen byder på en lækker sandstrand. Konakli er et sandt ferieparadis, og derfor udbyder vi hos Århus Charter selvfølgelig også rejser med all inclusive. Der er mange fordele ved en rejse med alt inkluderet. Alt er betalt på forhånd, og du skal kort sagt bare læne dig tilbyde og nyde din ferie på hotellet, hvor der er alt inkluderet.

Spar tid med en all inclusive rejse til Konakli

All Inclusive er blandt rejseglade danskere en enormt populær rejseform, netop fordi det er så nemt. For børnefamilier er denne rejseform også meget populær, da den lægger op til, at børnene går på jagt i den eksotiske buffet. På de fleste hoteller vil der også være lækre snacks samt kolde drikkevarer i løbet af dagen.

Bemærk, at vi tilbyder all inclusive rejser til Konakli på forskellige hoteller af forskellig kvalitet. Der vil derfor være forskel på, hvad der er inkluderet på de forskellige hoteller. Blandt andet udvalget af maden vil afhænge meget af, om du er på et 3 stjernet,4 stjernet eller 5 stjernet hotel. Du kan læse meget mere om, hvad der er inkluderet under de specifikke hoteller.

Hvis du vil se hele vores udvalg af hoteller til Konakli, anbefaler vi dig at kigge nærmere på fanen hoteller. Her vil du også se en oversigt over hoteller uden all inclusive. Du kan også klikke her for at se hele oversigten over vores all inclusive rejser. Kan du ikke finde den information, du søger, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@aarhuscharter.dk

Telefon: 8620 2900

Vi kan også kontaktes i vores chatfunktion. Den finder du i venstre side af vores skærm. 

Vi kan også varmt anbefale en all inclusive rejse til Rhodos.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker