Gratis parkering

Afbudsrejser Konakli

Her kan du finde en oversigt over afbudsrejser til Konakli i Tyrkiet. 

Læs mere om Afbudsrejser Konakli

Besøg charmerende Konakli

Konakli er en nyopført ferieby, der ligger vest for Alanya ned til Middelhavet. Konakli er en rolig by, der ligger i de smukkeste omgivelser. I disse år gennemgår byen en stor udvikling og flere og flere turister strømmer til år efter år. Byen summer af liv og ambitioner og der er igangsat hotel- og villabyggerier. Trods den hurtige udvikling kunne man godt frygte, at den lokale stemning hurtigt ville gå tabt. Men sådan er det ikke i den charmerende by Konakli. Meget af den lokale stemning er nemlig blevet bevaret i form af blandt andet landbruget, der har været der i rigtig mange år.  

Lave priser er ikke det samme som lav kvalitet

Du skal ikke være bekymret for kvaliteten af din rejse, trods de billige priser på afbudsrejser til Konakli. Du får faktisk præcist den samme rejse, som du ville have fået til en af vores normale priser. Forskellene er blot, at du skal være klar til at rejse med meget kort varsel. Desværre kan vi heller ikke garantere, at du selv har indflydelse på, hvilket hotel du kommer til at bo på. Hvis du gerne vil se alle mulighederne for at holde ferie i Konakli, anbefaler vi derfor, at du holder øje med vores regulære rejser til den tyrkiske by. Det er også altid en god idé at booke din rejse i god tid før afrejse. Husk at du ved bestilling inden 60 dage får gratis parkering i Billund.

Vores afbudsrejser sælges altid efter først-til-mølle princippet. Derfor er det en god idé at handle hurtigt, når du finder en afbudsrejse, du ønsker at booke.

Konakli er en ferieby fyldt med muligheder

Når du holder ferie i Konakli, er du helt tæt på de lokale, og vi hos Århus Charter anbefaler også, at du tager lidt ud for byen for at komme helt tæt på de lokale i landsbyerne. Her kan det være en god idé at leje en bil. Desuden oser byen af livlige restauranter, cafeer og butikker. Ned til Middelhavet ligger en lang flot sandstrand med det flotteste krystalklare vand med den helt rette badetemperatur. Konakli er en by med rigtig gode transportmuligheder. Hvis du ønsker at besøge det tyrkiske ferieparadis Alanya, er der rigtig gode transportmuligheder hertil.

Bestil nemt din afbudsrejse til Konakli

Her på siden finder du nemt og overskueligt vores aktuelle udvalg af afbudsrejser. Du kan nemt filtrere efter den dato, du ønsker at rejse. Når du har fundet den rejse, du ønsker at bestille kan du nemt bestille den via vores online bookingsystemet. Bookingsystemet guider dig trygt og nemt gennem hele bestillingen. Når du har bestilt din afbudsrejse, kan du se frem til en skøn og billig ferie langs den tyrkiske sydkyst.

Du kan også se hele oversigten over vores billige afbudsrejser her. Vi har blandt andet rejser til Rhodos.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker