Gratis parkering

Oplev Alanya med Århus Charter

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter i Alanya. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det modtagede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod gebyr, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Hamam

Gør dig selv og din krop en kæmpe tjeneste og forkæl dig selv med denne specielle oplevelse. Hamam også kaldet tyrkisk bad handler i bund og grund om at blive ren. Det er en helt unik følelse for kroppen og man går derfra fuldstændig afslappet og klar til at få en lækker solbrun farve.

Hamam starter med en tur i sauna og fortsætter i jacuzzien, hvor hele kroppen bliver blødet op. Herefter går turen til 2 forskellige dampbade. Et med menthol, der renser bihuler og svælg, og et med høj luftfugtighed og tyk damp. Derefter går turen ind i et rigtig flot marmorbelagt rum med en kæmpe marmorbænk i midten. Inde i det her rum bliver man lagt op på denne opvarmede bænk og så er det tid til den grundige peeling, som foregår over hele kroppen, med skrubbehandske og indsæbning. Nu er din gennemvarme og bløde krop klar til massagen, som er et helt kapitel for sig selv. Her bliver alle dine muskler gennemmasseret og dine led bliver udsat for bevægelser og tryk så man føler sig dejligt afslappet.

Sapadere & Dim Caý

Er du på charter i Alanya med hele familien, er dette en helt fantastisk tur. Kom ud og oplev naturens smukke fænomener, hvor man kommer væk fra storbyens stress og jag. Tag alle de billeder du har lyst til inde i den smukke drypstenshule Dim Cave, og få smags-sanserne prøvet af i frugtplantagen, hvor der vil være rigeligt med frugter. Oplev også den hyggelige atmosfære og gode mad ved Dim Caý-floden og se den store dæmming. Se en stenhuggers fantastiske kvaliteter til at lave smukke kunstværker ud af onyx-stenen. Sidst men ikke mindst kan du nyde en behagelig gåtur igennem Sapadere kløften hen til vandfaldet, hvor du kan tage en dukkert i det kolde forfriskende bjergvand, hvis du tør og har lyst.

Manavgat & Side

Manavgat er for dig, som kunne tænke sig at komme en dag væk fra Alanya og opleve det smukke Manavgat og Side i stedet for. Her besøger vi flere spændende steder i Tyrkiet, hvor der både vil være tid til at lære om landet og til at slappe af. Vi kommer ind på markedet i Manavgat, hvor man kan handle med alt lige fra frugt og grønt til læder og smykker. I vil se den smukke moske i Manavgat, hvilket giver et godt indblik i tyrkernes religion. Der skal også være tid til at nyde naturen, så derfor skal vi ud og sejle på Manavgat-floden, og holde ind ved stranden, hvor der er grillet mad på menuen samt mulighed for at bade. Sidst men ikke mindst tager vi til Side, hvor man kan se alle de gamle ruiner fra det antikke Side, hvilket vil give et syn på hvordan folket levede i antikken.

Jeep Safari

Kom op i Taurus-bjergene som omkrandser Alanya, og oplev en natur som du ikke finder nede i Alanya by. Turen er til alle som gerne vil have et godt grin og som kan lide lidt fart og vind i håret. Det ene øjeblik kører man på vejene, det næste befinder man sig ude blandt buske og træer, når chaufføren og jeepen tager dig med ud og køre off-road. Der vil undervejs også blive gjort nogle stop, hvor der vil blive fortalt om, og givet et indblik i hvordan livet er heroppe i bjergene. På samme tid kan man nyde roen og udsigten man kun kan finde heroppe. Imens du er i disse smukke omgivelser, vil der også blive serveret en frokost, inden turen igen går ned mod byen.

Bådtur

Vores bådtur er en den ultimative form for hygge og afslapning på vandet. Vi sejler ud omkring forbjerget, forbi forskellige grotter, som alle har hver sin lille sjove historie. På båden vil I få serveret en lækker frokost og derudover er alle drikkevarer ad libitum hele dagen. Desuden vil det være muligt at købe en fanstastisk velsmagende melon fyldt op med frysende kold is fra en forbisejlende lille båd. Undervejs vil der selvfølgelig også hele tiden være mulighed for at bade, så de solvarme kroppe kan blive kølet ned. En fantastisk dag på vandet for hele familien.

Quad Safari el. Buggy

Har du lyst til en dag med fart over feltet under din ferie, så har du her muligheden for at komme ud og køre oppe i bjergene. Turen går i samlet flok ud i bjerglandskabet. Undervejs vil man blive udsat for lige strækninger hvor vinden og farten rigtig kan mærkes, samt lidt off-road kørsel med lidt mere stejle forhindringer. Der vil også være stop undervejs så roen og udsigten kan nydes oppe fra bjergene. Der vil også blive gjort et badestop, så man kan få støvet væk med en forfriskende dukkert.

Virker disse udflugter spændende? Så klik her for at læse mere om Alanya, Tyrkiet.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker