Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

Afbudsrejser Alanya

Kom på en uforglemmelig afbudsrejse til Alanya med Århus Charter.

Læs mere om Afbudsrejser Alanya

Oplev fantastiske Alanya

Alanya er en utrolig attraktiv feriedestination på Tyrkiets sydligste kyst. Gennem de seneste år er Alanya blevet et enormt populært rejsemål blandt danskerne, som ønsker at drage syd på til varmen. Derfor er rejser til den tyrkiske by også særdeles populære som afbudsrejser. Du kan spare rigtig mange penge på en afbudsrejse til Alanya, hvis du er klar til at rejse med kort varsel og åben for måske at prøve et helt nyt hotel, som nogle andre har valgt.

Høj kvalitet til lave priser

Selvom der er mange penge at spare på en afbudsrejse til Alanya, er det bestemt ikke fordi, der er sparet på kvaliteten. Rejsen er fuldstændig den samme, som alle vores andre normale rejser. Forskellen er bare, at du skal være forberedt på, at kunne rejse med meget kort varsel. Vi kan desværre heller ikke altid garantere, at du selv har indflydelse på, hvilket hotel du kommer til at bo på, men da vi ofte har flere afbudsrejser til Alanya, skulle der være rig mulighed, for også at matche dine behov og ønsker. Du kan se et udvalg af vores regulære rejser til Alanya her. 

Når du finder en afbudsrejse til Alanya, der opfylder dine behov, anbefaler vi, at du bestiller din rejse i god tid. De sælges nemlig efter først-til-mølle princippet, og et godt tilbud ligger derfor sjældent længe på vores hjemmeside.

Du kommer ikke til at kede dig i Alanya

Det er ikke uden grund, at den tyrkiske by Alanya er blevet så populær. Alanya er fyldt med muligheder for at blive underholdt. Der er smukke sandstrande, et meget livligt byliv med mange seværdigheder. Alanya er for eksempel fyldt med autentiske markeder, hvor der blandt mange ting bliver handlet med fisk, frugt og grønt. På de mange markeder kan du også handle tøj, sko og et væld af andre ting. Her hos Århus Charter er vi særligt glade for Alanya, og vi anbefaler også at besøge Det Røde Tårn, som er et af Alanyas kendetegn. Fra toppen af det gamle tårn er der en fantastisk udsigt ud over det flotte havneområde. I byen der ligger ved den Tyrkiske Riviera, er der fyldt med lækre restauranter og cafeer, og nattelivet oser, når de mange turister besøger de eksklusive barer og natklubber. Ønsker du at opleve lidt mere af den tyrkiske kultur, anbefaler vi at besøge de små landsbyer lidt uden for Alanya. Her er der rig mulighed for at snuse til den lokale kultur og hverdag.

Find den rette afbudsrejse til Alanya

Alanya er en af Tyrkiets mest populære rejsedestinationer, og derfor vælger mange danskere også at tage på en afbudsrejse dertil. For at få mest muligt ud af dine rejse, er det vigtigt, at du finder den rette afbudsrejse. En afbudsrejse er nemlig planlagt på forhånd, da det er en ganske almindelig rejse, der blot er blevet afbestilt. Derfor har du altså ikke selv nogen indflydelse på, hvilket hotel du skal bo på samt hvilken lufthavn, du skal rejse fra. Derfor er det vigtigt, at du inden du bestiller rejsen sætte dig nogle klare rammer for, hvordan din rejse skal se ud. Vi har hos Århus Charter gjort det nemt for dig at sortere mellem vores afbudsrejser til Alanya, og du kan derfor hurtigt finde den helt rigtige rejse for dig.

Inden du beslutter dig for, hvilket hotel du gerne vil bo på i Alanya, skal du vælge, hvilket hotel du gerne vil bo på. Vi har et stort udbud af hoteller i ferieparadiset Alanya, og vi har helt sikkert også et til dig om end du er til luksuriøse faciliteter eller blot har behov for et sted at overnatte.

Når du har besluttet dig for, hvilket hotel du gerne vil bo på, skal du afgøre, hvilken dato du vil rejse på. Du kan ved en afbudsrejse ikke altid bestemme, hvilken dato du ønsker at rejse på. Dog har vi gjort det nemt ved at gøre det muligt at sortere, så du kan finde rejser, der matcher dit behov. Bemærk at der også kan være penge at spare ved at vælge en alternativ afrejselufthavn.

Vil du gerne afsted til Alanya her og nu, er en afbudsrejse til det tyrkiske ferieparadis et oplagt valg!

Bestil din afbudsrejse til Alanya i god tid

Her på siden kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over aktuelle afbudsrejser til Alanya. Du kan sikkert og let bruge vores søgefunktion til at finde de datoer du ønsker at rejse. Når du har fundet en en afbudsrejse, der opfylder dine behov, klikker du dig blot igennem de forskellige steps i vores bookingsystem, som sikkert guider dig igennem hele bestillingsprocessen. Når du har bestilt din afbudsrejse, så er der kun tilbage at pakke og glæde sig til en herlig og billig ferie.

Husk at vi også udbyder afbudsrejser til Konakli. Hvis du hellere vil se hele udvalget af afbudsrejser så klik her.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker