Gratis parkering

Oplev Tenerife med Århus Charter

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Tenerife. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det udleverede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod betaling med mindre andet er angivet, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Strandtræf

Strandtræf er en Århus Charter tradition, som vi på Tenerife naturligvis agter at holde fast i. Dette arrangement giver god anledning til at møde dine Århus Charter rejseledere samt andre feriestemte gæster, hvor kongespil, kølige forfriskninger og flotte omgivelser skaber rammerne om en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er ganske uforpligtende og gratis, og kræver ikke tilmelding, og vi håber, at I har lyst til at deltage i en hyggelig og uformel eftermiddag.

Eftermiddagsarrangement

 

Velkomstmiddag

Vi inviterer til en rigtig hyggelig aften, med tre-retters menu på restaurant Las Oslas i selskab med os rejseledere og andre Århus Charter gæster. Las Olas ligger har en skøn beliggenhed på strandpromenaden ved La Pinta stranden. Vi starter middagen ud med et lækkert udvalg af små spanske tapas retter. Til hovedretten kan der vælges mellem retter med smagfuld søtunge, en klassisk éntrecote eller lækker kyllingefilet og til sidst runder vi aftenen af med en let dessert. Til middagen kan der vælges mellem en halvflaske rød- eller hvidvin, en sangria, en øl eller en sodavand.

Aftenarrangement

 

Det Skjulte Tenerife

Kom helt tæt på Tenerifes skjulte skatte og fantastiske seværdigheder, på denne heldagsudflugts, hvor vi næsten kommer hele øen rundt og oplever øens alsidighed på nærmeste hold. Udflugten begynder ved øens absolutte højdepunkt, i mere end én forstand, for vulkanen Teide er ikke bare Tenerifes varemærke, men også hele Spaniens højeste punkt. Her kan du ligeledes opleve et særdeles særpræget landskab med fascinerende klippeformationer. Herefter fortsætter vi til øens nordkyst til havnebyen Puerto De la Cruz, hvor der vil være tid til at nyde en god lokal frokost. Når sulten er stillet og tørsten slukket besøger vi det 1.000 år gamle drageblodstræ i landsbyen Icod de los Viños, som angiveligt er det ældste af sin slags i hele verden. Slutteligt ligger vi vejen forbi den betagende og naturskønne Masca-dalen på øens vestkyst, som kan prale af at huse øens smukkeste natur i nogle helt unikke rammer. Kort fortalt giver denne udflugt dig rig mulighed for, at få nogle fantastiske feriefotos og minder med hjem i bagagen.

Heldags udflugt

 

Bådtur

Nyd en formiddag på havet når vi tager på vores ugentlige bådtur med båden ”Royal Delfin”, hvor du kan få den enestående mulighed for, at opleve både delfiner og grindehvaler i deres naturlige omgivelser. Ikke nok med at disse fantastiske dyr kan spottes fra dækket, så kan du også komme med helt tæt på under havets overflade, da båden er udstyret med glasbund. Vi sejler ud fra Puerto de Colón op langs sydvest kysten og der vil være mulighed for, at hoppe en tur i bølgen blå og få en forfriskende dukkert undervejs. På båden er frokosten inkluderet samt lokale drikkevarer, som består af sodavand, sangria og øl.

En tre timers tur

 

La Gomera

Besøg Tenerifes spændende naboø La Gomera, på denne oplevelsesrige heldagsudflugt. La Gomera er den tredjemindste af de beboede kanariske øer, men byder ikke desto mindre på en sprudlende natur der pryder de smukke bakkede landskaber. Vi sejler ud fra havnen i Los Cristianos, hvor vi efter ankomst til La Gomera kører til vores første stop ved en lille Aloe Vera plantage, som er beliggende oppe i bjergende. Her får vi både vist og fortalt en masse spændende detaljer om Aloe Vera plantens overraskende og helbredende egenskaber. Aloe Vera er ikke den eneste specielle planter som øen gemmer på, for herefter ligger vi vejen forbi øens største bananplantage. Frokosten nydes i skønne lokale omgivelser, hvor man kan få den unikke oplevelse af en demonstration af de lokale indbyggeres specielle fløjtesprog, som efterhånden nærmest er uddødt. Efter frokosten går turen videre til det sidste stop, nemlig Garajonay National Park, som er et helt fantastisk naturområde, der med garanti vil give god anledning til nogle fantastiske feriebilleder.

Heldagsudflugt

 

Tilmelding direkte til Århus Charter senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Vær opmærksom på at, visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer såsom vejret eller ved for få tilmeldte. Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører – så engelske rejseledere kan forekomme. Se billet for nøjagtigt afgangstidspunkt og medbring denne på udflugten. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på 1€ pr. person.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker