Gratis parkering

Oplev Tenerife med Århus Charter

Velkomstmiddag

Kom med til vores kanariske velkomstmiddag og smag på et hav af øens lokale specialiteter, alt imens vi nyder atmosfæren og restaurantens enestående beliggenhed midt i en bananplantage. Når vi ankommer tager vi på en gåtur gennem plantagen, hvor vi vil fortælle om Tenerifes største eksportvarer som er bananen. Til middagen vil der være kræset om den gode smagsoplevelse og vi starter ud med forskellige kanariske tapasretter. Herefter præsenteres vi for hovedretten, hvor et stort fad med et udvalg af kød sendes rundt og nydes sammen med de kendte kanariske kartofler og den kanariske sovs - mojo. Smagsoplevelsen fuldendes med serveringen af den traditionelle kage, Quesillo, som er en specialitet på Tenerife. Kolde drikkevarer er inkluderet i prisen under hele middagen og det samme gælder for transporten til og fra restauranten.

Det Skjulte Tenerife

Vi inviterer jer på en heldagsudflugt, hvor vi kommer helt tæt på Tenerifes skjulte skatte og fantastiske seværdigheder. Dagen begynder ved øens absolutte højdepunkt, vulkanen Teide, hvor vi udforsker det særprægede månelandskab med dets fascinerende klippeformationer. Herefter fortsætter vi til øens nordkyst til havnebyen Puerto de la Cruz, hvor der vil være tid til på egen hånd at nyde en frokost på en af byens mange restauranter. Med fyldte maver fortsætter vi turen mod det 1.000 år gamle drageblodstræ, Icod de los Viños, som angiveligt er det ældste af sin slags i verden. Slutteligt ligger vi vejen forbi det betagende naturområde Mascadalen, som rummer Tenerifes absolut smukkeste natur.

Bådtur

Tenerife er et af de få steder i verden, hvor I har mulighed for at opleve delfiner og grindehvaler i deres naturlige omgivelser. Sæt jer til rette på dækket og nyd de friske vinde alt imens I spejder ud over havet efter de fantastiske dyr. Båden er også udstyret med glasbund, hvilket giver et unikt indblik i livet under overfladen og ikke mindst dyrenes enestående blå verden. Der er badestop på turen og frokost samt lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

Strandtræf

Strandtræf er en Århus Charter tradition, som vi på Tenerife naturligvis agter at holde fast i. Dette arrangement giver god anledning til at møde dine Århus Charter rejseledere samt andre ferieglade gæster. Kongespil, kølige drikkevarer og flotte omgivelser skaber rammerne om en hyggelig eftermiddag. Arrangementet er ganske uforpligtende og gratis, og kræver ikke tilmelding. Vi håber, at I har lyst til at møde op til en uformel eftermiddag, hvor vi kan få trænet jeres skudarm. Vi afholder strandtræf på Playa Fañabe, som er indtegnet på jeres områdekort under punkt nr. 8.

OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND

Alle nedenstående udflugter er uden dansk rejseleder, men forslag til hvad du kan opleve på egen hånd.

La Gomera

Besøg Tenerifes spændende naboø La Gomera, som er den tredje mindste af de beboede kanariske øer. La Gomera er præget af en sprudlende natur, der pryder det smukke landskab. Sejl ud fra havnen i Los Cristianos og kør til La Gomera et godt stykke op i bjergene for at besøge en lille Aloe Vera plantage. Her vil du blive vist og få fortalt en masse spændende detaljer om plantens overraskende egenskaber. Aloe Vera er ikke den eneste specielle planter som øen gemmer på, for herefter besøger vi øens største bananplantage. Her kan frokosten nydes i lokale omgivelser og her kan I få en demonstration af et nærmest uddødt lokalt sprog, nemlig det specielle fløjtesprog. Efter frokosten går turen videre til det sidste stop Garajonay National Park, som er et helt fantastisk naturområde.

Spørg dine rejseledere, hvis du har lyst til at komme med på denne tur.

Ubådstur

Stig om bord på u-båden "Sub Fun Cinco" for en unik oplevelse dybt under havets overflade. Turen starter i havnebyen San Miguel og vel ombord tager u-båden jer med ned på ca. 30 meters dybde. Her får man nærmest følelsen af, at blive ét med dyrelivet og du vil gennem de store ovale vinduer kunne se alverdens fisk såsom trompetfisk, blæksprutter, pigrokker og mange flere. Under turen vil du få følgeskab af erfarne dykkere, der vil friste fiskene til at komme endnu tættere på.

Spørg dine rejseledere, hvis du har lyst til at komme med på denne tur.

Siam Park

Grib chancen og besøg verdens sjoveste vandland under jeres ferie på Tenerife. Siam Park er fyldt med vandforlystelser og vandrutsjebaner, der garanterer et adrenalinkick hos alle, uanset alder. Parken er opbygget som et tropisk paradis med et gennemgående Thailandsk tema, der afspejler sig i både parkens bygninger og attraktioner, samt valget af navn. Thailand hed nemlig Siam helt frem til 1939 og har først derefter taget navnet vi kender i dag. Siam Park er et slaraffenland for alle vandhunde og byder på et utal af oplevelser lige fra de mange fartfyldte rutsjebaner til bølgebassinet og den kunstige strand, hvor man kan nyde solen og et mere afslappet tempo i familiens nærvær.

Køb billetten af rejselederene og spring køen over.

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker