Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Super dejligt hotel/skøn beliggenhed

Antal Stjerner:

Jardin Caleta er et skønt hotel og dejligt personale der altid er smilende og klar til at hjælpe dig. Vi havde halv pension og det er super lækker mad. Hotellet ligger for enden af Strandpromenaden og vil man ind til byen koster en taxi ikke så meget . Guiderne fra Århus Charter er så søde og vel informeret. Helt sikkert vi skal besøge dette hotel en 4 gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Så dejligt????

Antal Stjerner:

Det er så lækkert et hotel med så dejlige faciliteter både ved pool .m/ håndklæder.. og på taget... fed udsigt... -lækker mad og god service ....... det er 6 gang vi er her og det er bare blevet dejligt!!!!!!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fedt sted!!!!

Antal Stjerner:

Super dejligt hotel.... lækker beliggenhed... fantastik udsigt!!!!!

Vinterferie på jardin Caleta

Antal Stjerner:

Det var 6 gang vi boede på dette dejlige Hotel. Det har alle bekvemligheder for os ældre, som er ved at være oppe i årene. Udsigten fra Superior lejlighederne er uden lige. Altanerne har sol fra morgen til aften. Ved pool området mangler intet. Nu kan man også leje håndklæder. Der er gode muligheder for gåture langs vandet på fast underlag. Igen godt for gangbesværede. Maden på halvpension er uden lige. Fra klokken 23 er der ro overalt. Stedet for os er bare godt. Vi er trygge når vi rejser med jer. Rejst 48 gange med Å.C. Bende og Frode Andersen

DET BEDSTE AF DET BEDSTE

Antal Stjerner:

Hotellet er super dejligt, en beliggenhed der bare er helt i top med udsigt over havet. Tager man en tur op i lounge området og nyder roen med en dring og udsigt til bjergene, så får man ikke mere ro i sjælen. Alt er bare iorden på dette hotel. Lej evt. en bil og tag en tur op i bjergene på egen hånd det er en fantastisk oplevelse.

Intet mangler her.

Antal Stjerner:

På dette Hotel er alt i orden. Å.C. Giver dejlige lejligheder med dejlig havudsigt. 180 grader. Det er bare så dejligt. Din morgenmad kan du nyde i den udendørs restaurant med havudsigt. Maden morgen og aften er dejlig. Så pas på ikke at tage på. Der er supermarked i samme bygning og en dejlig bar med mulighed for at nyde en drinks eller bestille takeaway. Der er gode muligheder for gåture i området og især langs stranden helt ind til LO's Amerika. Rengøring er i orden og personalet venlige overalt. Guiderne er som altid veluddannede og venlige. Vi har nu boet her 4 gange. Det siger da alt ikke?

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker