Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

pragtfuld ferieoplevelse

Den 3 januar 2015 rejste vi til Tenerife og boede på Isabel Family. et dejlidt hotel tæt på Fanabe stranden, Rejsen var med morgenmad,hvor skønt, stå op gå i bad og derefter til et veldækket med morgenbord. hoellet er meget velholdt og rengøringen i top, et sted der varmt kan anbefales.

Santa Maria

Har brugt dette hotel de 2 gange vi har været her, det ligger godt og mad, rengøring hver dag, personale og guider er søde og venlige. Der er mange gode vandreture i området, og der er gode ture at tage på.

Super ferie

Vi har i jan.2015 været en uge på Tenerife, Laguna Park 1, Costa Adeje. Har flere gange rejst med Århus Charter og altid været super tilfreds. Denne gang havde vi et hold venner med, der for første gang var på Tenerife. Vi fik et par dejlige lejligheder med en fantastisk udsigt. Rigtig god service af søde guider. Alle er enige om, at vi skal afsted igen næste år, samme sted - og naturligvis med Århus Charter, som vi er meget tilfreds med.

Servicen i top

Vi har rejst med Århus Charter rigtig mange gange og er aldrig blevet skuffet. Dejligt at vi kan flyve fra Tirstrup, så vi undgår den lange køretur til Billund. Guiderne er altid lydhøre og hjælpsomme og forstår at hygge om gæsterne. Tusind tak for mange skønne ferier, vi fortsætter med at rejse med Å.C.

Tenerife

Vi syntes der er rigtig dejligt på Tenerife, vi boede på Laguna Park, hvor vi både havde udsigt over hav, by og strand og swimmingpool. Udflugt til bjerget Teide, var utrolig spændende. Der en en meget lang strandpromenade, hvor man kan gå og nyde omgivelserne.

Man føler sig set

Vi har været en uge på Tenerife. Boede ved Costa Adeje på hotel Isabel Family. Supert hotel og dejligt roligt område. Dejlige gåture til og langs den skønne strandpromenade. Fantastisk service både før rejsen, hvor en guide ringede op få dage før turen og ville høre om vi havde spørgsmål, i flyet med DATs gode service, og på hotellet hvor der stod både vand, vin og håndskrevet kort fra Århus Charter. Og de søde guider som hjalp ved behov og altid havde et smil på læben. Det kan anbefales at rejse med Århus Charter.

Dejlig roligt sted

Har lige været en uge på Tenerife på Santa Maria. Super lækkert sted og skønne omgivelser. Søde guider. Vi har rejst med mange gange med Århus Charter og intet slår dem.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker