Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Santa Maria

Antal Stjerner:

Dejligt hotel har boet der 6 gange,god morgenmad og sød personale,dejlig og vandre på strandpromanaden

Perfekt beliggenhed

Antal Stjerner:

Dejligt turisthotel med alle nationaliteter. Gåafstand til alt. Venligt personale, rengøring 5 gange om ugen. Flot udsigt til nordvest, både hav og bjerge. Dårlig wi-fi, ikke brugbart på værelserne . Halvpension han tilkøbes på dagsbasis til 13€, perfekt hvis man både vil benytte hotellets restaurant og de mange rigtigt gode restauranter i området. Vi vender helt sikker tilbage.

Santa Maria

Antal Stjerner:

Har lige været på Tenerife på Santa Maria. Ligger dejlig centralt, med kort afstand til spisestederne og mange gode områder, man kan gå rundt og se på. Rengøringen er ok. Personalet er smilende og venlige. Guiderne var friske og med på lidt sjov.

Dejlig roligt sted

Antal Stjerner:

Har lige været en uge på Tenerife på Santa Maria. Super lækkert sted og skønne omgivelser. Søde guider. Vi har rejst med mange gange med Århus Charter og intet slår dem.

Santa Maria

Antal Stjerner:

Har brugt dette hotel de 2 gange vi har været her, det ligger godt og mad, rengøring hver dag, personale og guider er søde og venlige. Der er mange gode vandreture i området, og der er gode ture at tage på.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker