Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Panorama

Antal Stjerner:

Det er et dejligt hotel. Vi er meget glade for at bo her. Skøn pool, stille og roligt sted. Fin rengøring og alle er meget flinke, smilende og hjælpsomme. Hotellet ligger tæt og strandpromenaden, lokale busser, den lille havn og de mange restaurenter med udsigt over hav og solnedgang. Dog ville vi gerne have haft hotellet uden pension, da vi gerne vil gå ture og lige finde ind et sted om aftenen. Hotellet er flinke til at bytte aftensmaden ud med frokost.

Tenerife/Panorama for 7. gang

Antal Stjerner:

Vi har lige besøgt Tenerife/Panorama for 7. gang i træk. Atter en gang 14 dejlige dage med super servicering fra både rengøring, reception og tjenere. Dejligt at WI-FI er blevet gratis. Det fungerede bare perfekt. Dejlig varme og dejlig afslapning med skønne gåture. Besøgte endnu engang LORO Park. Det kan kun anbefales.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antal Stjerner:

Rigtig dejligt hotel med en fantastisk service. Virkelig rent og pænt kan varmt anbefales.

Panorama er et dejligt hotel

Antal Stjerner:

Vi har fået en rigtig god oplevelse af rengørings personalet, tjenere og personalet i receptionen. Vi fik mad med på en tur i stedet for morgenmad, flyttet aftensmad ud med midagsmad. Der er meget forskelligt mad både til morgen og aften. Dejlig varm solrig pool. Vi nød at være på ferie her. Hotellet ligger nær strand og den lange strandpromenade og lystbådehavnen.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker