Kom væk fra regn og blæst. Find behagelig sommervarme her! (August og september er næsten udsolgt)

 
 
Gratis parkering

... BESTIL FERIEN UDEN BEKYMRINGER

Din tryghed er vores førsteprioritet - derfor får du:

FULD REFUSION INDENFOR 7 DAGE, såfremt UM fraråder rejsen
Gælder også selvom du bestiller ferien til et rejsemål, der lige nu frarådes at rejse til
TRYGHEDSSERVICE på rejsemålet
PAKKEREJSE-TRYGHED

Gælder automatisk alle nybookinger af vores charterrejser

Gæsternes vurderinger

Helt igennem fantastisk hotel

Antal Stjerner:

Vores første rejse til Tenerife har været fantastisk ... Tænk at bo på Hotel Jardin Tropical. Servicen er i top. Fik Cave ved ankomsten. Vi havde bestilt standart værelse - da dem med havudsigt ikke var en mulighed, men vi fik tilbudt et værelse med havudsigt, dog mod betaling. Og hvilket hotelværelse- helt igennem fantastisk. Værelserne er flot indrettet og sengene er fortrinlige at sove i....Personalet er ALTID smilende, imødekommende og parate til at hjælpe. Maden er udsøgt og meget varieret. Hotellet har mange fine solsteder hvor man kan få ro og ikke blive forstyrret. Hotellet er virkelige gode til at mix drinks.... Hotellet har to helt igennem fantastiske pool områder, et opvarmet vand til 24 grader og en pool med havvand, der bliver skiftet hver morgen. En virkelig frisk svømmetur i denne swimmingpool ... Vi havde lejet bil, for en uge hjemmefra hos AVIS, kan varmt anbefales. Og vi havde gratis, sikkert parkeringsplads ved hotellets private parkering. Noget som også er dejligt ved Hotel Jardin Tropical er at hotellet ligger lige ved den berømte strandpromenade ... Vi kommer helt sikkert tilbage til Tenerife og dette hotel.

Lækkert hotel, fantastisk service, overdådig morgenbuffet

Antal Stjerner:

Vi har været på Tenerife flere gange. Første gang er en ø-rundtur super. I år - og nogle år ældre- slappede vi totalt af i dejlige omgivelser. Der var ikke noget, vi absolut skulle. Det er nemt at køre i bus så vi købte et klippekort og tog på ture til la Caleta med de dejlige fiskerestauranter. Vi glæder os til at komme tilbage.

Super hotel 5 stjerner

Antal Stjerner:

Fantastisk hotel lækker mad og hyggeligt område med lille havnepromenade hvor det er muligt at finde gode lokale restauranter hvis man går lidt. Vi var 2 voksne og 1 4 prognosen afsted og alle havde en skøn oplevelse

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker