Luk besked

Aktuel information om coronavirus

Læs mere hér

Gratis parkering

Nationalparker med fantastisk dyreliv, betagende teplantager, smukke sandstrande og kulinariske oplevelser venter på Sri Lanka.

Rejs til Sri Lanka og kom hjem med rygsækken fyldt af fantastiske ferieminder. Her skal du opleve et rigt dyreliv i de mange nationalparker, de utrolige teplantager, betagende udsigter fra bjergene, de buddhistiske templer og de smukkeste sandstrande - krydret med den mest imødekommende lokal befolkning og det traditionsrige srilankanske køkken.

Ikke mange steder i verden vil du opleve så grønne omgivelser, som du kan på Sri Lanka, samtidig med at det er farvestrålende og virkelig betagende. Sri Lanka indbyder til at væld af kulturelle oplevelser, har fantastiske nationalparker og ikke at forglemme de flotteste strande.

Under dit ophold på Sri Lanka vil du blive mødt af en imødekommende lokalbefolkning, som sørger for at du får oplevelser for livet. Øen som er beliggende i det Indiske Ocean betragtes stadig som en skjult perle, til trods for den stigende interesse de seneste år fra turister i hele verden. Du vil stadig opleve det autentiske og imponerende Sri Lanka.

Oplevelser på Sri Lanka

Leder du efter den perfekte kombination af afslapning og unikke oplevelser, så er Sri Lanka oplagt til formålet. De mange nationalparker har et rigt dyreliv, som der ikke opleves mange steder i verden - eller tag vejen forbi de mange teplantager, som øen også byder på. De mange fascinerende og utrolige buddhistiske templer skal selvfølgelig også besøges. Nyd de mest utrolige udsigter fra bjergene i de centrale dele af Sri Lanka og sidst men ikke mindst, så indbydes der til afslapning og ro på de mange smukke strande.

Står nationalparker og dyreliv højt på ønskelisten, så skal nationalparken Yala skrives på listen, da det er Sri Lankas største og nok mest velkendte. Her kan du blandt andet opleve vandbøfler, elefanter og eksotiske fugle tæt på.

Udsøgte og lækre madoplevelser venter også på dig - sørg for at udforske og prøve det meste af det srilankanske køkken, det vil du ikke fortryde!

Pas og visum

Der er krav om visum, når du – som dansk statsborger - rejser til Sri Lanka. Du skal søge om visum inden afrejse. Du skal søge visum online via www.eta.gov.lk Det koster 35 USD pr. person at få visum til Sri Lanka. Du udfylder alle felter. Du gennemlæser dine data og bekræfter. Du betaler og printer herefter dit visum. Dit visum skal medbringes og forevises sammen med passet ved ankomsten. Vi anbefaler at søge tidligst ca. 3 uger før afrejse. Dit visum gælder 30 dage fra ankomstdatoen. Bliver du ikke godkendt, eller er visum ansøgt forkert, kan du blive nægtet indrejse til Sri Lanka. Det er altid gæstens eget ansvar at søge visum rettidigt og medbringe det i lufthavnen. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen. De informationer du skal bruge for at udfylde dit visum findes nedenfor. Du kan finde flere oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/sri-lanka-pas-og-visum/#_blank Rigtig god ferie!


Gratis internetHavudsigtMorgenmad
Sky Restaurant & Bar

Center Arnarhvoll m/morgenmad

Ved havnen og tæt på centrum ligger Center Arnarhvoll, som er et populært hotel med imponerende hav- og bjergudsigt.
Gratis internetMorgenmad

Center Hotel Miðgarður m/morgenmad

Center Midgardur Hotel er beliggende på Reykjaviks største butiksstrøg Laugavegur i hjertet af byen. Hotellet er indrettet i nordisk stil med mange flotte detaljer.
Gratis internetMorgenmad

Center Hotel Plaza m/morgenmad

Center Hotel Plaza er et hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende centralt i den skønne hovedstad Reykjavik, tæt på alle forlystelser.

Flybillet Keflavik- Reykjavik t/r - UDEN hotel og transfer

Flyv med Atlantic Airways til Keflavik - Reykjavik. Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter udbydes dog kun som en del af en pakke med et tvunget tilkøb af f.eks. specifik sædevalg, mad på flyet og/eller bus transfer.
Gratis internetMorgenmad

Grand Hótel m/morgenmad

Grand Hotel Reykjavik er et lækkert 4 stjernet hotel, som er beliggende centralt i denne skønne hovedstad, tæt på alle forlystelser.
Morgenmad

Klettur m/morgenmad

Hotel Klettur er et ægte byhotel med fin beliggenhed i hjertet af Reykjavik. Hotellet er indrettet i moderne nordisk stil med elegant møblement og fint opholdsområde.
FamilievenligGratis internetMorgenmad

Hotel Örk m/morgenmad

Hotel Örk er et særdeles populært hotel, som er beliggende i den lille landsby Hveragerdi, også kaldt ”De varme kilders hovedstad” bare 30 minutters kørsel fra Reykjavík.
Gratis internetMorgenmad

Cabin m/morgenmad

Hotel Cabin ligger i det østlige Reykjavik, blot 700 m fra Laugardalslaugs geotermiske swimmingpool og med udsigt over Faxafloi-bugten. Hotellet er et populært valg i den skønne hovedstad Reykjavik.
SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker