Gratis parkering

OPLEV SIVOTA MED ÅRHUS CHARTER

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Sivota. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det udleverede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din rejseleder for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod betaling med mindre andet er angivet, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Umiddelbart efter ankomsten holder vi et velkomstmøde, hvor Århus Charters rejseledere giver nogle praktiske oplysninger og fortæller om de aktiviteter, som arrangeres i ugens løb.

Velkomstmiddag

Her byder vi velkommen til Sivota med traditionel græsk mad og mulighed for at møde de andre gæster, mens man smager på de gode lokale retter på en nøje udvalgt græsk restaurant. 

Romantisk Bådtur

Denne sejltur er den bedste og mest romantiske måde at se og nyde smukke Sivota på. Vi sejler ud fra havnen i Sivota, og oplever Det Græske Caribien i aftentimerne, mens vi lytter til havet, der nænsomt skvulper mod båden. Her nyder vi den betagende udsigt over byen, hvor lyset fra husene giver et flot farvespil mod det betagende bjerglandskab i baggrunden. Oplev Sivotas stemningsfyldte atmosfære i solnedgangens skær.

Meteora

I det indre nordlige Grækenland, ca. 2 1/2 times kørsel fra Sivota, ligger det betagende Meteora-kloster. Det er et af Grækenlands største og mest betydningsfulde vidundere. Vi ser klostret udefra og besøger det største af dem, hvor I vil have tid til en frokost på egen hånd i byen Kalambaka.

Parga by Night

Parga er en smuk by langs Grækenlands vestkyst, og virkelig et besøg værd. Her summer de charmerende gader af liv, og der er rig mulighed for, at nyde nogle af de lækre lokale retter eller handle i de små hyggelige butikker. Vi besøger olivenoliemuseumet Paragaea, hvor vi har mulighed for at smage på deres produkter samt købe en souvenir med hjem. Over byen troner de velbevarede ruiner af den gamle borg, hvor vi tager op for at nyde den smukke udsigt over byen. Herefter er der tid på egen hånd til at udforske byens spændende seværdigheder nærmere. 

Korfu

Et græsk ordsprog siger: "Enten bliver du forelsket i Korfu eller på Korfu". På udflugten til den skønne perle i Det Ioniske Hav, besøger vi først Achillion-Palæet, som er en historisk kulturskat. Derefter går turen videre til det smukke udsigtspunkt, Kanoni, der med sit motiv mod museøen, er på mere end hver tredje postkort fra øen. Herefter tager vi videre til Korfu by, som siges at være den mest charmerende by i hele Grækenland. I Korfu by vil der være tid på egen hånd, til at spadsere en tur gennem de idylliske små gader. 

Bådleje

Det Græske Caribien med det karakteristiske azurblå hav, opleves bedst fra søsiden. I Sivota har du en hel unik mulighed for, at leje en lille motorbåd og komme rundt til de mange charmerende små bugter og strande, som området gemmer på. En dag på havet, hvor du kan finde din helt egen strand er en helt speciel oplevelse, som du endelig ikke må snyde dig selv for. Tilmelding direkte til Århus Charter senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Vær opmærksom på, at visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid. Alderen for børn er til og med 12 år. Børn under 2 år er gratis. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer såsom vejret eller ved for få tilmeldte. Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører – så engelske rejseledere kan forekomme. Se billet for nøjagtigt afgangstidspunkt og medbring denne på udflugten.

Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på 2€ pr. person.

Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker