Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Billederne svarer helt til stedet - fantastisk

Antal Stjerner:

Stor ros til alle rejseguiderne på det super lækre Sivota Diamond hotel. Et fantastisk sted med utrolig smuk natur, rigtig hyggelig havn og by og flere skønne små strande i gå afstand. Hotellet Sivota Diamond er villdt hyggeligt med al den service og lækker varieret mad, man kan ønske sig.

Fantastisk udsigt

Antal Stjerner:

Dejligt hotel med imponerende udsigt fra både poolområde, restaurant, bar og værelser. Maden er fin og varieret og vandet fåes ikke smukkere end i Sivota. Vejen op til hotellet er stejl, men turen værd for at komme ned/op til den hyggelige havneby.

Imponerende udsigt og fantastisk hotel

Antal Stjerner:

Vi havde en super skøn ferie på Sivota Diamond! Her var en overvældende udsigt fra vores værelse, og at have privat pool var vildt fedt. Alt fungerede super godt. Sødt personale. Rigtig dejlig mad med godt udvalg - særlig også til vegetarer og børn. Vi kan anbefale en skøn lille strand som lå kun 5 min gang fra hotellet som lå helt for sig selv. Kommer helt sikkert her igen!

Intet mindre end fantastisk

Antal Stjerner:

Sivota Diamond er toppen! Aldrig har jeg været på et hotel med så skøn en udsigt og faciliteter. Vi boede i en flot stor bungalow med private pool. Flot indretning af værelset, gode senge og egen solstol på terrassen, så man i ro og fred kan nyde den flotte udsigt. Ønsker man at mingle med de andre, er den store pool også meget lækker og atmosfæren der er unik. Maden er et kapitel for sig selv. En god blanding af lokalt og internationale retter, flot anrettet og smagen er god. Alt i alt. Stor anbefaling til Sivota Diamond.

Fantastisk destination

Antal Stjerner:

Hotellet ligger med en fantastisk udsigt, meget høj standard, maden er super og varieret. Mulighed for afstikker til Korfu og Albanien. Det kræver helt sikkert en gentagelse.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker