Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Sivota

Vi var glade for at rejse med Århus Charter igen, vi var tilfredse med at bo på Chrisovalento, da der var kort til en lille badestrand, havnen og den lille by med mange tavernaer. Vi kunne gå uden at skulle på de stejle gader og trapper, som der ellers var mange af i byen. Vi var yders tilfredse med de 3 guider, Marlene, Bettina og Oliver. Vi syntes virkelig vi fik noget for pengene, da vi var med på udflugterne. Vi så solnedgangen på en sejltur, og var med på de to ture til de større byer, hvor vi fik tid til selv at gå rundt, da vi havde set de ting som guiderne havde forberedt. Der var ca 30 g hver dag, så virkelig dejlig ferie.

Chrisovalanto Sivota

Vi var der i uge 40. Et super hotel for os der er blevet lidt godt og vel voksen. Dejligt personale med Annette i spidsen. Vi bestemte at vores rejse nr. 30, med ÅC skal gå dertil. Vi venter bare på at Sivota kommer på programmet 2018

Sivota

Det var et dejligt hotel. Vi havde en god lejlighed med sol om formiddagen og skygge om eftermiddagen, lige som vi kan lide. Swimming poolen var lige tilpas stor til os, og ren og pæn. Fin rengøring, rare og flinke personale. Hotellet har en fin størrelse, når man ønsker et roligt sted, men alligevel med andre, man kan hygge sig med. Der var over 30 g her først i juni, så vi gik nogle gange bag hotellet, når vi gik ned til havnen, da her var der mange træer og skygge. Havnen har mange gode spisesteder, og der er meget hyggeligt og skønt sted at være på ferie. Solnedgangen er helt fantastisk, om man ser det fra stranden eller er ude at sejle. Århus Charter har fine udflugter, så dem var vi på, da der ingen lokale busser er her fra byen.

Sivota

Virkelig dejligt Hotel med et dejligt personale...altid smilende.Værelset var superb..nok den største et værelses lejlighed vi har boet på ...og altid ren gjort..kunne ikke forlange noget bedre. Sivota var...som vi var blevet oplyst om af andre....et meget smukt sted....ingen tvivl om hvorfor man kalder stedet for det Græske Caribien...mange små øer med smukke laguner og gode strande...husk at leje en båd ..det er meget enkelt at sejle den . Så kan man komme rundt imellem de små øer i nærheden af Sivota og få en utrolig god og smuk oplevelse på egen hånd.50 euro for 4 timer pluds bensin hvor vi betalte 14 euro men alle pengene værd. Havnepromenaden var også smuk med den ene restaurant efter den anden...fandt dog ud af...for vores vedkommende at restauranterne som lå i gaden på vej ned til havnen faktigst var bedre...men der kunne man desværre ikke få den fantastiske solnedgang at se som vi kunne ved havnen......angående den lokale befolkning i Sivota...ja så var det kun søde og rare mennesker man mødte dernede.En anden ting vi bed mærke i og som vi værdsatte meget..var..der var aldrig nogen form for pression fra nogen af restauranterne samt forretningerne...det tror vi at alle turister værdsætter. Men konklusionen på vores rejse er....hertil kommer vi gerne igen.

Sivota

Dette var vores tur nr. 24 med Århus Charter. Sivota dejlig lille by men utrolig flot. Chrisovalento dejlig hotel, især forpagteren Anette var helt utrolig sød og hjælpsom, forsøgte sig rigtig med det danske sprog. Det var som om alle os på hotellet var en stor familie. Guiderne meget flinke og vidste hvad de snakkede om. Nok vores bedste ferie. Karakter klart 10 tal

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker