Gratis parkering

Oplev Paleros med Århus Charter

Bådtur til nærliggende øer

Her vil I få en hel dag på havet hvor I vil komme omkring øerne i det Ioniske hav og forbi nogle af Grækenlands smukkeste strande. Der vil være rig mulighed både for at bade på turen og også opleve noget kulturelt som den gamle by Fiskardo på Kefalonien.

OBS. Turen er uden dansk rejseleder og frokost er ikke inkluderet i prisen.

Vonitsa marked

Mandag er lig med det lokale marked i Vonitsa, som findes kun 20 min. fra Paleros. Vi starter med at se det lokale marked. Hvorefter vi besøger toppen af byen, hvor vi besøger Vonitsa slot, med panoramisk udsigt udover landskabet. Sidenhen begiver vi os ned i byen, hvor i har tid på egen hånd. Hvor i kan gå på opdagelse i de græske gader eller nyde en kop kaffe med udsigt til golfen, der dannede slagmark for kampene om Actium.

Cruise med delfiner

Tag med ud i den Ambracian golf og oplev delfiner på tæt hånd og i deres rette element. Kribler det i fingrene og længes du efter en dag på havet? Denne dag vil vi se delfiner bade i det klare blå hav og få mulighed for at besøge en af de hyggelige byer i nærområdet på egen hånd og der vil være tid til frokost.
Dagen er prydet med helt fantastiske oplevelser med frie dyr, smuk natur, sightseeing på egen hånd og en hyggelig dag ombord på båden.

Hades floden og Parga

Vi træder et skridt eller to tilbage i tiden når vi på denne tur sejler ad floden Hades, der får mange til at tænke på Disney filmen om Herkules og de Græske guder. For at lede tankerne væk fra de døde bevæger vi os mod den pastelfarvede by, Parga. Med visit på slottet, der hæver sig over byen og frokost ved den fine havnepromenade er denne tur den perfekte blanding af spændende historie, der vækkes til live, og en af de mest charmerende byer på den græske vestkyst.

Oplev mere på egen hånd

Meteora

Besøg området Meteora på egen hånd, som byder på en række unikke og imponerende stejle bjergformationer med antikke, ortodokse klostre på toppen. Området kaldes ”himlens søjler” og er mildest talt et imponerende syn, når man står for foden af de svimlende stejle klippeformationer og kigger op mod de urgamle bygninger. Klostrene er opført direkte på klippens top, hvor de næsten ser ud til at vippe på den yderste kant. Klippesøjlerne, der består af brune sandsten, er mere end 60 mio. år gamle, hvor flere er hele 300 meter høje. I disse klostre har der boet munke siden det 11. århundrede, hvor munken Athanasios grundlagde det første kloster på klippen, som han navngav Meteoron – som betyder ”svæver mellem himmel og jord”. Fra da af, blev alle klippersøjlerne og de tilhørende klostre kaldt for Meteora. Her kan du med fordel besøge de to klostre, hvor man virkelig får en forståelse for, hvor langt væk fra civilisationen man er, og hvordan munkene har levet isoleret fra verdenen omkring dem.

Den bedste måde at besøge Meteora på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med.

Besøg naboøen Lefkas

Blot 30 min kørsel fra Paleros ligger Lefkas og den hyggelige, lokale Lefkas By. Ønsker man at gå på opdagelse i de hyggelige små gader, handle souvenirs og gode lokale produkter i de mange forretninger eller sidde og nyde en iskaffe eller Mythos på en fortorvscafé på byens torv, så har man rig mulighed for at mærke byens atmosfære og få et godt lokalt måltid på et af de lækre spisesteder inden turen går tilbage til Paleros.Er du alligevel på Lefkas, kan vi varmt anbefale dig at besøge Porto Katsiki stranden.

Den bedste måde at besøge Lefkas på, er ved at leje en bil, som vores dygtige rejseledere selvfølgelig kan være dig behjælpelig med. 

Tilmelding til udflugterne skal ske til Århus Charters rejseledere eller via Århus Charters Gæste App senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Udflugterne har begrænset antal pladser og vi anbefaler derfor, at du bestiller din udflugt i god tid. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring som følge af manglende tilslutning, eller hvis vejret ikke lever op til kravene for gennemførsel af udflugten. Derudover gør vi opmærksom på at udvalgte udflugter er sæsonbetinget, hvorfor vores udflugtsprogram kan variere efter høj- og lavsæson og ikke alle udflugter kan garanteres hele sæsonen. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Tilmeldingen er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet det betalte beløb, medmindre en lægeerklæring kan fremvises. Visse oplevelser som indgår i vores udflugter kan være afholdt i samarbejde med eksterne arrangører, hvorfor engelsktalende rejseledere kan forekomme. Vi gør opmærksom på, at nogle udflugter kan være fysisk krævende. Specielle hensyn ved udflugterne vil fremgå af udflugtsbeskrivelsen. På billetten fremgår opsamlingstidspunkt for udflugten, som skal overholdes. Er du ikke tilstede, forbeholder vi os retten til, at fortsætte udflugten uden din deltagelse. Mød gerne op i god tid før afgang. Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på kr. 25,- pr. transaktion.

 
 
 
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker