Læs mere om aktuelle indrejseregler på vores rejsemål her

 
 
Gratis parkering

REJSER TIL PALEROS

Paleros er en lille hyggelig ferieby med smukke strande og uspolerede omgivelser. Kort fortalt emmer området af ægte græsk charme, når det er bedst. Den lille ferieby er en perfekt kombination af ranke bjergkæder og azurblåt hav. 

 

Direkte ud til kysten finder du den charmerende ferieby Paleros, som ligger på det græske fastland blot 30 km syd for Preveza lufthavn. Omkring den lille lystbådehavn og det lokale torv finder du byens centrum, som er det naturlige samlingspunkt for både lokale grækere og turister. Særligt i aftentimerne er spreder der sig en herlig sydlandsk stemning.

 

Oplev det autentiske Grækenland i Paleros

I Paleros finder du de perfekte rammer for en rigtig go’ ferieoplevelse for både familier og par - omend du søger en afslappende daseferie ved områdets eventyrlige strande eller oplevelsesrige seværdigheder, hvor du kan tage med vores danske rejseledere på udflugter. Vi kan også varmt anbefale at man lejer en bil i løbet af sin ferie og kører på opdagelse på det græske fastland på egen hånd, da der er masser at opleve. Der findes ingen lokalbusser i området.

 

Turismen er så småt begyndt at blomstre i Paleros, men den græske charme og det lokale liv er stadig det som karakteriserer byen bedst. Et besøg i Paleros er en unik mulighed for at opleve det autentiske Grækenland, som du ikke finder på andre mere besøgte charterrejsemål.

 

På det græske fastland vil du kunne opleve enestående natur og kendte kulturelle perler, som har præget historien og den græske mytologi igennem mange år. Tag f.eks. på en bådtur og oplev de smukke omgivelser fra kystsiden, samt de mange enestående seværdigheder og områdets spændende kulturhistorie.

 

Det smukke område ved Paleros er præget af smukke, sølvgrønne olivenlunde, vinmarker, pinjetræer og høje bjerge, der alt sammen bidrager til de maleriske omgivelser, som vi kender det bedst. Her er fantastiske muligheder for at opleve det ægte Grækenland på egen hånd.

 

Strande ved Paleros

Strandpromenaden i Paleros er byens centrum, og her finder man de hyggelige, lokale restauranter, tavernaer, barer og enkelte butikker.

 

I området findes flere flotte strande, som er ideelle for både børn og voksne. Stranden i centrum af Paleros er lavvandet med større og mindre sten, der giver havet sin smukke azurblå farve. Ved stranden langs havnepromenaden, finder man et fint udvalg af restauranter og fortovscaféer. Hvis man bevæger sig lidt væk fra stranden, vil du finde diverse souvenirbutikker, som har alt man skal bruge for at få en hyggelig dag ved stranden.

 

Tager du ud af byen findes der ligeledes flere hyggelige strande nær Paleros, som bestemt er et besøg værd. Her kan Potamaki Beach blandt andet nævnes. Den er beliggende kun omkring 3 km nord for centrum af Paleros. Potamaki Beach er en 2 km lang familievenlig sandstrand, som er særlig velegnet til børn, da vandet er lavt og bliver gradvis dybere. Her findes desuden caféer, udlejning af liggestole og parasoller.

 

Begiver du dig længere mod vest finder du stranden Varko Beach, som er en af de smukkeste strande i området. Denne strand ligger ca. 10 km fra Paleros og er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at udforske området på egen hånd. Varko Beach er kendt af de lokale som Paleros’ perle, der med sin majestætiske udsigt, rolige atmosfære og krystalklare vand indbyder til en afslappende dag ved vandet.Alkionides (Lejligheder)

Alkionides er en ægte charmerende græsk perle med en perfekt beliggenhed direkte på den 3 km lange strand i Platanias. Hotellet er ejet af et græsk ægtepar, men det er hele familien, der i fællesskab driver stedet.
Vælg værelse

Troulakis Beach

Til strandløverne, børnefamilien, det ældre ægtepar eller singlen. Til dig som søger et indbydende hotel med en god beliggenhed. Omkring hotelbygningerne er der små gangstier, grønne pletter og et pool-område der inviterer til afslapning.
Familievenlig

Angela Beach

Angela Beach er et hyggeligt lille hotel, der består af kun otte lejligheder med en fantastisk beliggenhed direkte på stranden og tæt på den populære ferieby Platanias.

Flybillet Chania - Kreta t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter er ikke i sig selv en pakkerejse, dette kan kun opnås ved et samlet køb af fly og indkvartering.
All InklusiveHavudsigt

Galini Sea View m/All Inclusive

Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool.
All InklusiveFamilievenlig

Creta Palm m/All Inclusive

Creta Palm er et af Århus Charters populære lejlighedshoteller, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet er beliggende i et dejligt ferieområde.
Halv pensionLuksushotel

Minoa Palace m/halvpension

Minoa Palace er et pragtfuldt femstjernet hotel med en skøn beliggenhed tæt på stranden i Platanias. Hér er de optimale betingelser for en herlig ferie.
Vælg værelseFamilievenligHavudsigt

Seafalios

Seafalios har den dejligste beliggenhed direkte ved sandstranden i Kalamaki, hvor der er mulighed for at slappe af og tage sig en dukkert i det skønne Middelhav.
Familievenlig

Helios Bay

Vi er glade for, at det igen er lykkes os, at kunne tilbyde vores gæster populære Helios Bay, der er et skønt hotel. Stedet tilbyder rigtig pæne lejligheder med rummelige balkoner/terrasser.
All InklusiveVælg værelseFamilievenlig

Troulakis Village m/ All Inclusive

Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger. Hotellet har et indbydende poolområde.
Familievenlig

Golden Bay

Golden Bay er et særdeles eftertragtet hotel med en unik beliggenhed direkte ved den skønne sandstrand i Agii Apostoli. Stedet er for alle der vil bo i dejlige lejligheder i smukke omgivelser.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker