SPAR kr 1.000 pr. person på alle sommerrejser. Gælder KUN frem til d. 14. december

 
 
Gratis parkering

REJSER TIL MEGANISI

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og halvøen Lefkas og er med sine 22,36 km2 det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser.

Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld udsigt over det ioniske hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og på halvøen Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden.

Århus Charters gæster er indkvarteret på Esperides hotel i udkanten af landsbyen Spartochori, der med sine snørklede, stenbelagte gader og hyggelige tavernaer, byder på ægte græsk charme. Snyd ikke dig selv for udsigten fra landsbyens udkigspunkt, hvor man har udsigt over hele bugten med den lille havn ”Porto Spilia” og den meget populære Spilia Beach.

Øens hovedby er havnebyen Vathi, som bedårer med sin maleriske havnepromenade, hyggelige cafeer, restauranter og souvenir-butikker. Om aftenen summer Vathi af liv fra de overnattende lystsejlere, der samles på restauranterne langs havnefronten.

Meganisi byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. De mange eksotiske bugte med fredelige strande tiltrækker lystsejlere fra hele verden.  Med båd kan man besøge den berømte havgrotte Papanikolis, der under 2. verdenskrig fungerede som skjulested for en græsk ubåd af samme navn.

Udforsk øen på scooter eller cykel. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten. Måske støder man på en lokal blæksprutte-fisker eller en flok geder, der krydser vejen.

Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art. I løbet af 30 minutters færgesejlads befinder man sig i centrum af Nidri, som er det absolut største feriemål på halvøen Lefkas.

Området omkring Nidri byder på mange små strande omgivet af frodige oaser. Her er mulighed for at dyrke alle former for vandsport.  Nidri har endvidere et rigt udvalg af cafeer, restauranter, forlystelser og små butikker. Sidst på dagen omdannes gaderne omkring havnen til gågade og stemningen på cafeerne stiger i aftenens løb.

Et yndet udflugtsmål på Lefkas er byen af samme navn. Lefkas charmerer med sine smalle gader, talrige små kirker, smukke bygningsværker og butikker i alle afskygninger. En gåtur på den enorme marina med mere end 600 yacht-pladser kan imponere de fleste.

På Vestkysten af Lefkas findes nogle af Grækenlands mest imponerende strande. De stejle hvide klipper, det smukke turkise vand og de hvide strande er et betagende syn og et eftertragtet udflugtsmål.

Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristotle Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.


Flybillet Funchal - Madeira t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter er ikke i sig selv en pakkerejse, dette kan kun opnås ved et samlet køb af fly og indkvartering.
FamilievenligMorgenmad

Residence Porto Mare m/morgenmad

Flot og moderne lejlighedshotel beliggende direkte ved promenaden i Lido-området. Mulighed for tilkøb af halvpension.
VoksenhotelHavudsigtMorgenmad

Porto Santa Maria m/morgenmad

Flot lejlighedshotel med den perfekte beliggenhed ved havnefronten i det gamle Funchal. Sælges kun til personer over 16 år. Mulighed for tilkøb af halvpension.
Morgenmad

Orquidea m/Morgenmad

Dejligt byhotel beliggende i en lille sidegade i centrum af Funchal med restauranter og butikker lige uden for døren. Mulighed for tilkøb af halvpension.

Avenue Park

Dejligt lejlighedshotel med meget central beliggenhed lige over for kasinoet, tæt på Funchals hyggelige centrum.
Morgenmad

Chafariz m/morgenmad

Det lille hyggelige pensionat Chafariz ligger i en lille sidegade tæt ved katedralen med byens mange seværdigheder og forlystelser lige om hjørnet.
FamilievenligHavudsigtMorgenmad

The Views Monumental m/morgenmad

Et populært hotel, som vores gæster vender tilbage til år efter år. Hotellet har en fin beliggenhed i hjertet af Lido-området. Mulighed for tilkøb af halvpension.
VoksenhotelHavudsigtMorgenmad

The Views Baia m/morgenmad

Et godt hotel med en fantastisk beliggenhed og med udsigt over den smukke Funchalbugt. Sælges til personer over 18 år. Mulighed for tilkøb af halvpension.
Morgenmad

Queimada de Baixo m/morgenmad

De Baixo ligger i centrum af Funchal i en lille gågade hvor man finder mange små hyggelige restauranter, caféer og butikker.
Familievenlig

Terrace Mar

Hyggelig lejlighedshotel beliggende i det livlige Lido-område tæt på havet og de mange gode restauranter. Mulighed for tilkøb af morgenmad.
All InklusiveFamilievenlig

Girassol m/ All Inclusive

Girassol er et skønt hotel beliggende få minutters gang fra Lido-området og havet. Hotellet har en smuk have med eksotiske træer og blomster.
HavudsigtMorgenmad

Baia Azul m/morgenmad

Et smagfuldt og moderne indrettet hotel beliggende i nærheden af Funchals Lido-område på klipperne ud til det smukke Atlanterhav. Mulighed for tilkøb af halvpension.
HavudsigtMorgenmad

Vila Baleira Funchal m/ morgenmad

Flot hotel med en perfekt beliggenhed i Lido-området, tæt på havet og de mange restauranter og butikker. Mulighed for tilkøb af halvpension.
HavudsigtLuksushotelMorgenmad
Galaxia tagterrasse

Savoy Palace m/ morgenmad

Få en uforglemmelig oplevelse på Madeiras helt nye og mest prestigefyldte femstjernede luksushotel. Mulighed for tilkøb af halvpension.
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker