Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Rhodos

Antal Stjerner:

Havde en fantastisk uge 37 på Oceanis park , super lækkert hotel , pæne omgivelser sødt personale , lækker mad og man kunne altid komme til uanset om det var i spisesalen eller ved baren , det var bare en rigtig god oplevelse vi har rigtig svært ved at finde noget negativt , så helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.

Fantastisk hotel

Antal Stjerner:

Vi har netop været på en familieferie 6 voksne og 3 børn på dette hotel. Vi giver hotellet 5 stjerner: superdejlige værelser, flot rengøringsstandard, særdeles venligt personale, fantastisk god og varierende buffet. Stedet kan varmt anbefales, ligesom guiderne fra selskabet var rigtig søde, interesserede og meget hjælpsomme.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker