Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Vila Maré Rhodos.

Jeg kan på vejen af mine 3 andre medrejsende og jeg selv på det varmeste anbefale århus charter og hotellet vila Mare. Hvis man er fx 2 voksne som ønsker ro og fred i afslappende atmosfære uden larmende børn og ønsker romantik kan jeg virkelig anbefale vila Maré på rhodos. Det var simpelthen det skønneste og idyllisk hotel jeg nogen sinde har besøgt. Super venligt personale og maden står klar på værelserne når man ankommer. Så hvis man ønsker en billig ferie så tag med århus charterrejser her får man luksus for alle penge. Vi tager 100% sikkert tilbage næste år. Tak for en dejlig ferie århuscharter.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted, du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting, du ellers kunne have overset.

 

 

 
Skriv din bedømmelse
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker