Gratis parkering

All Inclusive Rhodos

Nedenfor kan du se et udvalg af de all inclusive rejser til Rhodos, som vi udbyder.

Læs mere om All Inclusive

Rhodos er blandt mange danskere et utroligt attraktivt feriested. Den store græske ø oser af lækre butikker, græsk kultur og smukke strande. Med en all inclusive rejse til Rhodos kan du læne dig helt tilbage og nyde din ferie på den smukke græske ferieø fuldt ud. Du behøver ikke at tænke på økonomien under din rejse. Der er nemlig alt inkluderet – hotel, lækker mad og drikkevarer. Det er kun, hvis du vil shoppe i de lokale butikker eller besøge de lokale restauranter, du behøver at tænke på økonomien. Ferie med all inclusive er en nem og luksuriøs rejseform, der er blevet yderst populær herhjemme. En ferie med alt inkluderet er til dig, der ikke vil bekymre dig om at lede efter restauranter, eller ikke vil have kontanter på dig hele tiden.

All inclusive Rhodos - tid til at slappe af

All inclusive er særligt populært blandt børnefamilier, da der er frie valgmuligheder i buffeten, hvilket glæder mange børn. Der vil også i løbet af dagen være mulighed for snacks og kolde drikkevarer på hotellet.   

Vi udbyder hos Århus Charter all inclusive rejser af forskellig kvalitet. Bemærk at der derfor vil være forskel på for eksempel menuen med mere på et 3 stjernet hotel og et 5 stjernet hotel. Du kan læse mere om, hvad der er inkluderet under de forskellige all inclusive hoteller.

Hvis du gerne vil gå på jagt i vores udvalg af hoteller, anbefaler vi dig at kigge under fanen hoteller. Her kan du også se vores udvalg af hoteller uden all inclusive. Kan du ikke finde den information du søger, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@aarhuscharter.dk

Telefon: 8620 2900

Du kan også skrive til os i livechatten ude i venstre side af skærmen. 

Vi anbefaler bl.a. all inclusive Kreta. Du kan også selv danne dig et overblik over alle hoteller med all inclusive ved at klikke her. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker