Gratis parkering

OPLEV ITHACA MED ÅRHUS CHARTER

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter på Ithaca. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det udleverede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod betaling med mindre andet er angivet, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Umiddelbart efter ankomsten holder vi et velkomstmøde, hvor Århus Charters guider giver nogle praktiske oplysninger og fortæller om de aktiviteter, som arrangeres i ugens løb.

Byvandring

Kunne I tænke jer at se Vathi by, finde alle de gode steder, og høre alle de gode historier? Så tag med os på byvandring! På denne tur vil vi vandre gennem Vathi by og se alt fra mindesteder, kirker, vigtige statuer, butikker og meget meget mere. Alt dette vil foregå søndag kl. 11, hvor vi mødes ved ankeret, der ligger ud til havnen. 

Velkomstmiddag

Søndag aften inviterer vi jer indenfor på en af byens bedste restauranter, Mills, Kohili eller Kantouni. Her vil I blive præsenteret for nogle af grækernes bedste forretter, moussaka og souvlaki til hovedret og lidt sødt til dessert. Så bliver det simpelthen ikke mere græsk. Vi håber, at I vil komme og nyde denne aften med os, og samtidig få en forsmag på det græske køkkens lækkerier. Festlighederne vil starte kl. 19.00. Vi mødes alle ved ankeret og går sammen hen til restauranten

Kajaktur

Tag med en dygtig lokalguide på kajak tur rundt på det smukke hav der omgiver Ithaca. Vi mødes ved kajakcenteret og bliver instrueret i håndtering af kajak, hvorefter vi i fællesskab bevæger os mod nogle af øens allersmukkeste strande. Undervejs mod den første strand Skinos vil lokalguiden berige os med fortællinger om det vi kommer forbi. Ved Skinos har vi cirka 30 minutters stop til at nyde en dukkert i det blå vand og de flotte omgivelser. Herefter roer vi videre til stranden Gidaki, der nævnes som én af Grækenlands flotteste strande. Her er der igen mulighed for en badetur, samt nyde en sandwich og vand som er inkluderet i prisen. Når vi har nydt tiden på Gidaki roer vi igen videre til sidste stop: Filiatro strand. En meget populær og smuk strand, hvor man kan nyde den sidste badetur. Herfra bliver man transporteret tilbage til Vathi by, og er hjemme igen omkring kl. 14.30.

Ithaca på én dag

Er I historieinteresserede eller vil I bare gerne opleve hele Ithaca, så gå ikke glip af turen ’Ithaca på én dag’. På denne tur kører vi sammen i bus fra Vathi til den nordlige del af øen. Vi starter med et stop ved klostret Katharon, hvor et besøg i klokketårnet vil blive muligt, herfra er der den flotteste udsigt over den sydlige del af Ithaca. Vi kører videre forbi monolitterne, og til Anogi, hvor vi stopper ved Jomfru Maria kirken, som er den kirke i Grækenland med de bedst bevarede freskomalerier. Herfra kører vi til Odysseus’ fødeby Stavros, hvor vi besøger Odysseus park og spiser vores frokost på en lokal taverna. Når frokosten er spist, drager vi videre mod Frikes med et kort stop ved Dodonis Café. 

Barbeque bådtur til Atokos

Oplev smukke Ithaca fra havsiden når vi på båden Albatroz sejler mod det nordlige Ithaca. Vi sejler langs Ithacas kyst op til byen Kioni, der ifølge de lokale er øens smukkeste by. Her er der 45 minutters stop, hvor man kan nyde en gåtur langs byens kystlinje, eller måske snuppe sig en kop kaffe før turen går videre med båden. Vi drager mod øen Atokos, hvor vi lægger til og griller vores frokost. Her skal vi nyde en lækker græsk menu i smukke naturskønne omgivelser. Menuen består af nogle af grækernes favoritter: Grillet souvlaki, feta, brød, tzatziki, græsk salat og kartoffelsalat. Derudover vil der være inkluderet drikkevarer. Skulle man have lyst til en dukkert i bølgen blå er dette også muligt. Herefter sejler vi videre mod turens sidste stop, Gidaki strand. Denne strand bliver af de lokale kaldt den smukkeste af alle strande, og endda en af hele Grækenlands allersmukkeste. Vi mødes ved det store anker klokken 9.00, hvor vi samlet går hen til båden. Vi er retur igen cirka kl. 14.00.Tilmelding direkte til Århus Charter senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Vær opmærksom på at, visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid. Alderen for børn er til og med 12 år. Børn under 2 år er gratis. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer såsom vejret eller ved for få tilmeldte. Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører – så engelske rejseledere kan forekomme. Se billet for nøjagtigt afgangstidspunkt og medbring denne på udflugten.

Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på 2€ pr. person.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker