Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Optimal ferieoplevelse

Ithaca er en hel fantastisk ø, og det mest fredfyldte sted, som vi har været, og der er ingen stress og jag. Aldrig har vi boet så idyllisk, som vi gjorde på Captajn Yiannis med en udsigt fra værelset, som ikke kunne være bedre. At sidde på en restaurant i Vathi og spise Kleftiko, ja det er "livet". Øen har mange vandremuligheder, som vi benyttede os af. Guiderne gjorde meget for, at alle skulle få en god ferie.

47 gange med Å.C.

De mange gange vi har rejst med ÅC. Borger jo for en fantastisk god kvalitet og behandling. Vi rejser trygt med dem. Denne gang skulle vi prøve den nye Ø Ithaka . Det er en fantastisk flot ø. Med en dejlig havnepromenade, hvor skønne spisesteder ligger som perler på en snor. Ideelt sted hvis du lejer cykel eller bil. Ellers kan du benytte dig af de gode ture og arrangementer, som får stor kvalitet af de gode guider. Magnus var vores ven og hjælper. Tag blot derned.

Fantastisk rejsemål

Vi har aldrig oplevet så smuk en tur både ud og hjem rejse var fantastisk flot øen er helt uspoleret af for mange turister lejede en bil for at komme hele vejen rundt på denne dejlige ø vi kørte turen 2 gange for at finde flere små hemmeligheder maden er Fantatisk med gode og rimelige priser

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse