Luk besked

Rejs trygt - din tryghed er vores højeste prioritet

Læs mere hér

Gratis parkering

REJSER TIL PORTO SANTO

Denne vinter kan du opleve Porto Santo direkte fra Billund Lufthavn hver fredag fra d. 9/10-2020 til d. 11/12-2020.

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke og rene Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø, med en uspoleret natur, golde bjerge, smukke gyldne og langstrakte sandstrande og en venlig og imødekommende befolkning. 

Porto Santo byder på indbydende klima, specielt i vores mørke vintermåneder.

Porto Santo er ikke kendt af mange danskere som turistmål, men vi er overbevist om, at alle vil nyde denne helt særlige ø, der på samme tid byder på afslappet atmosfære og muligheder for privatliv i rolige og romantiske omgivelser. Øen byder på fine udflugts- og vandremuligheder, ligesom den også er et attraktivt udgangspunkt for fantastiske og helt specielle dykkeroplevelser.

Øen Porto Santo

Porto Santo er en vulkansk ø, som er præget af to områder. Det nordøstlige område, som nærmest er ubeboet og præget af et bjergrigt område med afsatser og klipper af sten. Området består af to geomorfologiske strukturer, der omfatter 7 golde bjergtoppe. På den sydvestlige kystslette findes en ni kilometer lang uspoleret hvid sandstrand.

Den sydvestlige del af Porto Santo er relativt flad, dog med visse hældninger, der skråner ca. 150 meter ned til den sydlige kyst.

Lufthavnen er beliggende midt på øen og er bygget af FN og har derfor en ekstrem lang landingsbane, som kan tage alle typer fly.

Øen er total uspoleret og byder på spændende seværdigheder og dejlig lunt badevand. Her er aldrig koldt men heller aldrig for varmt. Det behagelige klima medvirker til, at man året rundt kan nyde godt af naturen, f.eks. på traveture og med snorklen i vandoverfladen.

I hovedbyen Vila Baleira bor ca. 5.000 indbyggere, og her finder man katedralen, en hyggelig mindre mole, forretninger, restauranter og barer. Vores hoteller er placeret langs vestkysten og mellem 2 og 4 km fra hovedbyen.

En populær souvenir fra Porto Santo er et udvalg af de mange elementer som er forarbejdet af kork – fx tasker, punge mm. Porto Santo er især kendt for det unikke og helbredende sand, som indgår i en bred vifte af behandlinger på øen. 

Værd at vide om rejsen til Porto Santo

Apoteker:
Er alle mærket med et grønt eller rødt kors og kaldes på portugisisk ”farmacia”. Husk at være opmærksom på siestaen, der også omfatter apoteket.

Aviser:
I supermarkeder og mindre kiosker findes et lille udvalg af internationale aviser og ugeblade.

Betaling:
Det er altid en god ide, at medbringe lidt euro hjemmefra. Der er hæveautomat på Luamar, som ligger 200 meter fra Vila Baleira. Bor du på Porto Santo er der 400 meter til en hæveautomat.

Billeje:
Billeje kan varmt anbefales på Porto Santo og kan foretages til fordelagtige priser gennem os. Sikkerhedssele er påbudt og om dagen køres med slukket lys. Parkér aldrig ved gul fortovskant, og ved blå skal man regne med parkering mod gebyr.

Busser:
Det findes kun få lokalbusser, som kører på få aftalte tidspunkter hver dag fra hotel Vila Baleira og ind til hovedbyen. De lokale benytter sig ikke af offentlig transport, da langt de fleste benytter eget køretøj. Man kan til gengæld, med fordel, leje en bil eller tage på en af vores udflugter, der vil bringe jer rundt på øen.

Drikkevand:
Det anbefales at holde sig til drikkevand på flaske.

Drikkepenge:
Drikkepenge er normalt inkluderet i regningen, men det er alligevel normalt at lægge ca. 10% oveni, hvis man synes godt om servicen. Man giver typisk rengøringsdamer og buschauffører drikkepenge.

Elektricitet:
230V - som i Danmark. Det er en god idé at medbringe adapter, hvis du benytter apparater med jordstik.

Frisør:
Det er muligt at få en god, billig klipning på Porto Santo.

Kaffe:
Kaffen på Porto Santo er ofte espresso, som kan drikkes med eller uden mælk.

Politi:
For politi ringes 100
For ambulance ringes 166
For alarmcentral ringes 112
For brand ringes 199
Kontakt altid Primo Tours' rejseledere, hvis du har brug for hjælp

Posthus:
Frimærker: € 0,75
Posthusene har åbnet fra kl. 9.00 – 14.00 (dog minus lørdag og søndag). Post til Danmark tager ca. 3-7 dage

Sprog:
På Porto Santo tales der portugisisk. De fleste taler fint engelsk og den ældre befolkning taler rigtig godt tysk.

Taxi:
Taxierne køre ofte efter taxameter, men det er en god idé at aftale en fast pris.

Telefon:
Telefonbokse er billigste opkaldsform
Telefonkort kan købes i de fleste supermarkeder
Ved opkald til Danmark tastes 00 45 foran nummeret
Ved opkald fra Danmark til Portugal tastes 00 351 foran nummeret

Tidsforskel:
På Porto Santo er der en tidsforskel på én time i forhold til Danmark. Kl. 12.00 i Danmark er klokken således 11.00 på Porto Santo.

Valuta:
Møntenheden er euro (€ EUR) og én euro svarer til ca. 7,5 kr.

Veksling:
Der kan veksles penge i bankerne placeret i byen Villa Baleira, hvor der ligeledes forefindes hæveautomat.

Åbningstider:
Normalt er butikkerne åbnet fra kl. 10.00 – 13.00 og fra kl. 15.00 – 20.00
På søndage er de fleste butikker lukket. Åbningstiderne kan variere.
Supermarkedet har åbent fra kl. 08.00 - 22.00 alle dage.


All InklusiveFamilievenligGratis internet

Lydia Maris m/All Inclusive

Lydia Maris er et særdeles eftertragtet hotel med en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser i feriebyen Kolymbia og tæt på det skønne, azurblå hav og den dejlige strand.

Flybillet Rhodos t/r - UDEN hotel og transfer

Prisen inkluderer udelukkende flybilletten tur/retur. Flight only billetter udbydes dog kun som en del af en pakke med et tvunget tilkøb af f.eks. specifik sædevalg, mad på flyet og/eller bus transfer.
All InklusiveFamilievenlig

Golden Odyssey m/All Inclusive

Golden Odyssey er et hyggeligt All Inclusive hotel med en dejlig rolig beliggenhed i den skønne ferieby Kolymbia. Omgivelserne er i en klasse for sig, med grønne områder og palmer.
All InklusiveFamilievenligGratis internetHavudsigtLuksushotel

Kresten Royal Villa og Spa m/ All Inclusive

Kresten Royal er et flot femstjernet luksushotel med den bedste beliggenhed og en skøn udsigt til det smukke Middelhav.
FamilievenligMorgenmadMulighed for mini all incl.

Matoula Beach m/morgenmad

Matoula Beach er et hyggeligt og børnevenligt familiehotel beliggende blot ca. 100 meter fra stranden i Ixia.
All InklusiveFamilievenligGratis internetHavudsigt

Kresten Palace m/All Inclusive

Kresten Palace er et dejligt hotel beliggende nær havet i Kalithea-bugten. Hotellet byder på rigtig flotte poolfaciliteter beliggende i en skøn have.
All InklusiveHavudsigt

Oceanis m/ All Inclusive

Oceanis Hotel er et af vores mest populære hoteller på Rhodos, beliggende med udsigt til havet og centralt i forhold til områdets aktiviteter. Hotellets mødested er den fantastiske solterrasse
All InklusiveFamilievenligGratis internet

Oceanis Park m/All Inclusive

Oceanis Park er et rigtig dejligt hotel, der i foråret 2018 har gennemgået en totalrenovering, så det i dag fremstår indbydende i pæne og lyse materialer.
Morgenmad

Oktober m/ morgenmad

Oktober er et moderne hotel i hjertet af Rhodos By. Her bor man i små enkle, men indbydende værelser med en central beliggenhed.
SOMMER 2021
BESTIL UDEN BEKYMRINGER
Fri annullering, gebyrfri ombooking og prisgaranti
Se mere hér
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker