Gratis parkering

Gæsternes vurderinger

Maracaibo

Et rigtig lækkert hotel. Personalet på hotellet er super søde. Spis på Monaco et rigtig lækkert spisested. Prøv det så behøver i ikke lede efter andre spisteder. Super.

Lækker mad.

Bliver man sulten til rigtig lækker mad, på sin ferie i Can Picafort. Prøv da det mest fantastiske sted MANDILEGO. Du vil nyde hver en mundfuld, og du behøver ikke, at lede efter steder at spise middag mere

Hotel Maracaibo

Det bedste hotel vi nogensinde har boet på.... Vi har været der hvert eneste år siden 2008. Min søn bor nærmest i poolen, når vi er der. Personalet på hotellet er super søde.... Vi glæder os allerede til juni '16, hvor vi skal derned igen

Maracaibo

Findes ikke bedre sted i hele verden ! Elsker Mallorca, Maracaibo og Can Picafort... Raphas...prøv det - Monaco...prøv det så behøver I ikke lede efter andre spisesteder.

Spændende Mallorca

Vi har flere gange været på denne dejlige ø. Der er rigtig mange spændende udflugtsmål: 1 Port de Soller, hvor man kan tage en sporvogn eller tog både til Palma by eller ca 3 km til Soller by fra havnen. - 2 Porto Christo, drypstenshuler hvor man kan høre klassisk musik. - 3 Alcudia, hvor der er udgravninger. - 4 Formenta, flot udsigt og ligger som det nordøstlige hjørne af øen, hvor der er et fyrtårn. - 5 Selve Palma, hvor der er mange spændende seværdigheder. - 6 Sejltur til perle øen Minorca. Dette er blot nogle af stederne Mallorca har at byde på.

Din mening tæller

Du har Århus Charters ord for, at det er et smukt sted du er på vej til! Men det kunne måske være godt med andres mening også?

Derfor opfordrer vi vore tidligere gæster til at sige noget om deres oplevelser. Hvilke smukke steder de fandt, og hvilke perler de opdagede på de forskellige destinationer.

Det vil give dig, som ny rejsende, mulighed for at opleve ting du ellers kunne have overset.

Skriv din bedømmelse
Prøv lykken
VIND EN REJSE FOR 2
og andre flotte dagspræmier
Deltag her
;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker