Gratis parkering

Oplev Can Picafort

Nedenstående er et udvalg af mulige udflugter for gæsterne boede i Can Picafort. Udflugtsprogram, indhold og priser kan ændre sig i løbet af sæsonen. Kig i informationsmappen på hotellet, det udleverede velkomstmateriale ved ankomst eller spørg din guide for opdaterede informationer om afgange, tider, priser og betingelser. Alle udflugter er mod betaling med mindre andet er angivet, og nogle udflugter kan være på egen hånd uden dansk rejseleder. Alle udflugter er betinget af vejrmæssige forhold og tilslutning.

Strandtræf i Can Picafort

Kom og mød alle de andre Århus Charter gæster og rejseledere på stranden foran Hotel Dunamar. Vi byder på lidt koldt at drikke, ligesom der er mulighed for at udfordre rejselederne i forskellige strandspil. Det er et helt uformelt arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig, kom blot forbi. Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag i jeres selskab!

Bådtur - Cap de Formentor

Tag med på en rolig og hyggelig bådtur, hvor man kan nyde udsigten af den betagende bjergkæde Serra de Tramuntana, som danner den nordlige kystlinje. Vi sejler ud fra Port de Pollenca, hvor turen går til Cap de Formentor – En smuk tur, hvor der vil være badestop undervejs. På turen vil der være frokost inkluderet, som nydes på båden.

Betagende bjerge og idylliske Valldemossa

På hele den vestlige del af Mallorca finder vi den utrolig smukke og overvældende bjergkæde Serra de Tramuntana. På turen kommer vi helt tæt på de smukke bjerge og hvad de gemmer på. Turen starter med et besøg i Alfabia’s fantastiske have. Herefter begynder turen op af bjerget, hvor der undervejs vil være et par fotostop, inden vi når den idylliske bjergby Valldemossa. Her vil der være god tid til at udforske byen på egen hånd.

Barbecueaften

Tirsdag aften afholder hotel Maracaibo deres velkendte barbecueaften, som byder på god stemning, dejlig grillmad i mallorcinsk stil og kølige drikkevarer. Når grillen er slukket og maverne fyldte, vil vi blive underholdt med livemusik. Arrangementet er for alle Århus Charters gæster fra alle hoteller.   

Det klassiske Mallorca

Oplev et traditionelt mallorcinsk marked i den historiske by Sineu, hvor der på markedspladsen og i de små gader foregår en livlig handel blandt de lokale såvel som turisterne. Der pruttes om prisen på alt fra frugt og grønt til tøj og brugsgenstande – sågar med dyr som det eneste tilbageværende marked på Mallorca. Efter besøg på markedet, går turen til østkysten og byen Porto Cristo, hvor vi begiver os ind i selve Hams-grotten. Her ser vi de flotte formationer af drypsten samt oplever de imponerende naturskabte grotter.

 

Tilmelding direkte til Århus Charter senest 24 timer før den pågældende udflugts begyndelse. Vær opmærksom på at, visse udflugter kan have begrænsede pladser, så sørg for at bestille plads i god tid. Alderen for børn er til og med 11 år. Børn under 2 år er gratis. Vi tager forbehold for prisændring, aflysning eller ændring af udflugter ved udefrakommende faktorer såsom vejret eller ved for få tilmeldte. Nogle af disse oplevelser er i samarbejde med eksterne arrangører – så engelske rejseledere kan forekomme. Se billet for nøjagtigt afgangstidspunkt og medbring denne på udflugten.
Udflugterne kan betales i euro eller med kreditkort. NB! Ved betaling med kort, må der påregnes et gebyr på 1€ pr. person.

 

Golf på Mallorca

Der findes 14 golfbaner på Mallorca, hvoraf der er 6 i området omkring Alcudia og Can Picafort. Golfbanerne er af meget høj international standard og er anlagt i smukke omgivelser.
Du kan få nærmere information om golfbanerne på www.fbgolf.com.


Vi gør opmærksom på at forudbestilte green fee ikke kan refunderes.
Forbehold for prisstigninger og andre ændringer
 

Er Mallorca lige noget for dig? Så klik her for at se vores udbud af hoteller på Mallorca

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker